padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » padinno : August Performance

padinno : August Performance

/ September 8, 2010 /
Selamat Datang ke padinno.com


Alhamdulillah aku selamat sampai ke kampung, hehe walaupun tak sempat nak bersahur sebab bas tak berhenti dan sampai lewat dari masa yang di jangkakan akibat hujan lebat, ternyata pemandu bas mengambil langkah bijak dan berhati - hati. hee..


Setibanya di rumah, aku terus menggodek laptop kesayangan nih, dengan harapan perkhidmatan internet dari Celcom boleh di gunapakai di kampung ekekee.. Alhamdulillah, walaupun kelajuan tidak memuaskan, tapi tetap bersyukur sebab masih boleh bernyawa he he he.. Dan aku terpandang salah satu pesanan dalam kotak email aku


"Din, post la performance padinno.com bulan Ogos, lagi baik ko post tiap awal bulan.."


Err.. Nampaknya ada permintaan la pulak, aku post entry padinno : performance ni dulu sebab aku nak tunjuk pencapaian setahun berblogging je, tapi di sebabkan pesanan ni datang dari kawan rapat aku sendiri, makanya aku cuba buat terbaik. Err pasal nak post bulan - bulan tu, tak pasti la ya..


Bercerita pasal performance ni, aku pun tak reti sangat apa yang nak di perkatakan, cuma yang macam biasa aku tengok blogger lain buat, ni la yang aku pertontonkan. hehe sila layan..


Unique Visitor


uv ogos padin

Referrals


top referal padin

Top Referral : AfiqBukhari

Keywords


keywords padin

Perjalanan Ini dan cerita tentang Supermokh menjadi keywords utama untuk padinno.com sepanjang Ogos

Earning



buffer padin
Masih berbaki 3 buffered earning, dan semestinya DiGi amat setia bersama blog kuning ni, mudah - mudahan DiGi boleh sponsor ekekee



Alexa Traffic Rank



alexa padin
Entah bila la nak dapat bawah 100,000 ni hehe (angan - angan).. Kalau rujuk performance bulan Julai, kedudukan lebih baik, di antara 500, 000 tapi di sebabkan tukar domain, kesemua data yang ada telah di resetkan, cuma kalau tengok di sini, traffic rank di Malaysia adalah lebih baik berbanding bulan Julai, haha aku pun tak paham macamana analisis Alexa ni..


Follower



follower padin
Alhamdulillah, da mencapai 444 orang pengikut, dan aku berharap akan terus bertambah, dan mengingatkan aku supaya berusaha lebih keras agar semua pengikut padinno.com berasa selesa dengan persembahan dan penulisan dalam blog ni.


Pengopi Tegar



Create your own banner at mybannermaker.com!


Alhamdulillah, setakat ini, dah 27 blogger yang sudi mengambil banner Pengopi, hehe dan link mereka aku abadikan dalam list "Pengopi Tegar", dan aku harapkan lebih ramai lagi yang akan sudi mengambil banner tu, dan juga semakin ramai yang berkunjung ke padinno Kopitiam, walaupun baru berusia sebulan perniagaan.. hehe


Aku rasa setakat itu je lah perkara yang dapat aku ketengahkan dalam padinno : performance edisi Ogos ni.. Kalau ada siapa - siapa yang nak tahu lagi, ketengahkan pendapat, persoalan, kritikan dan apa - apa sahaja di ruangan komen,


Terima Kasih ~ Datang Lagi

0 comments:

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap