padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » Kad Raya Padinno

Kad Raya Padinno

/ September 6, 2010 /
Selamat Datang ke padinno.com


Kemana sahaja anda berada sekarang, tidak dapat lari dengan mood raya sekarang, betul ke tak? Di pasaraya, di bazaar Ramadhan, di corong - corong radio, televisyen dan mungkin di kedai mamak sekalipun acapkali memperkatakan tentang raya.


Perbualan tentang persiapan raya, kemalangan jalan raya, pulang beraya, semua tentang raya, cuma tentang hantu raya, aku tak berapa pasti la pulak. Sekarang ni mungkin ada yang sudah mula bercuti, ada yang sudah selamat berada di kampung di samping orang yang tersayang, dan mungkin ada yang sedang merangka perjalanan.



Credit to Etomyam

Tapi, dalam banyak - banyak raya tu, kurang kedengaran pulak pasal kad raya kan? Jualan pun tidaklah serancak dulu, tapi tak di nafikan kad raya merupakan salah satu medium tanda ikatan silaturahim yang masih popular (walaupun tidak seperti suatu masa dulu). Kata orang, walau pun jauh di mata, biarlah kad raya sebagai pengubat rindu ekekee..


Jadi tak hairanlah sampai sekarang kad raya masih hidup, masih di jual, masih relevan dan mungkin sampai bila - bila kot. Setakat ni pun aku dah menerima 7 keping kad raya, termasuk 2 daripada rakan blogger, Panadol dan Cik Jari (Terima Kasih).. Dan kalau kita perasan semalam di akhbar Metro, rakan blogger kita ni, menerima sambutan baik terhadap tempahan kad raya. Selain kad raya, turut menghasilkan beberapa lagi jenis kad mengikut sambutan, seperti kad ulang tahun dan hari ibu.


Hehe, tapi tulah, setiap yang lama tu mesti di ganti yang baru, dan yang lebih baik kan, kad raya juga tidak terkecuali. Sekarang, pengiriman secara elektronik lebih popular, termasuk di laman facebook, email dan macam - macam lagi la hehe.. Aku pun tak ketinggalan untuk menyediakan kad raya khas untuk pengunjung padinno.com ekekee

kad raya padin

So, kad raya ni aku tujukan khas pada pengunjung, terutamanya Pengopi Tegar hehe.. Nak print macam dah tak sempat je ekekee.. Kalau nak, amik je lah, kalau takmau pun takpe, semoga raya kali ni membawa sejuta kebahagiaan


Sekian, Terima Kasih ~ Datang Lagi

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap