padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , , » Istimewa Buat Hana Zaty

Istimewa Buat Hana Zaty

/ September 9, 2010 /
Selamat Datang ke padinno.com


Pertama sekali, di kesempatan ini aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir & batin kepada semua rakan - rakan, baik yang pernah berjumpa atau di alam maya sahaja, mudah - mudahan Syawal kali ini di limpahi kebahagiaan


Blog entri kali ini aku ingin dedikasikan istimewa buat Hana Zaty, sempena ulang tahun kelahiran Hana yang ke 21 (10 September) bersamaan 1 Syawal 1431 hehe.. Semoga, Hana berbahagia di hari yang bermakna ni, dan... berbahagialah ekekee


Kepada sesiapa yang dah kenal, atau kenal - kenal gitu je, atau tak pernah kenal langsung, bolehlah jenguk Hana di blognya, Hana Zaty. Hehe mengikut pandangan aku, Hana ni seorang yang riang, dan mudah mesra dengan orang lain.


padin suka hana
Selain tu jugak, Hana ni seorang model tudung Syria, ekekee aku tipu je tu, sebenarnya Hana ni belajar kat Indonesia, Medical agaknya miahahaa tapi first time aku kenal minah ni, blog entri dia pasal tudung Syria haha.. tak percaya? jom tengok blog entri Hana.Ha, tu pasal mula - mula dulu aku ingat dia ni model tudung Syria ekekee


Aku suka budak ni weh, ekekee so para bloggers yang di luar sana kalau ada yang nak tolong aku bagi tips memikat hati wanita, nak - nak pulak model tudung Syria nih, tolong le bagi permalink kat ruangan komen kat bawah tu hehe.. Nak wish birthday Hana kat sini pun boleh, nak ucap kat blog dia terus pun ok hehe..


Ok lah, aku rasa setakat ni sahaja. Mudah - mudahan, Hana gembira dan sentiasa tersenyum di samping yang tersayang, senyum sampai nampak gigi pun takpe hehee.. Seminggu dari sekarang agaknya, baru Hana baca blog entri ni, tapi takpelah.. hehe harap - harap dia sedar kewujudan blog entri ni, special untuk Hana Zaty, ekekee


Terima Kasih ~ Datang Lagi

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap