padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » Re-Open Padinno Kopitiam?

Re-Open Padinno Kopitiam?

/ November 23, 2010 /
Selamat Datang Ke padinno.com


Hari bersilih, bulan berganti. Sedar tak sedar kita dah sampai ke penghujung November, dan tak lama lagi akan beralih ke tahun baru, 2011. Yang sedang hangat di perkatakan sekarang adalah isu bas terbalik, Sukan Asia di China dan tak lupa juga slot hiburan Pertandingan Juara Lagu Muzik - Muzik musim ke 25 dah sampai ke kemuncaknya.


Namun, bukan itu yang menjadi topik utama dalam padinno.com, menyebarkan berita - berita sensasi, sebab semua berita tu boleh di dapati di mana - mana sahaja. di warung - warung, kedai makan, hatta di pejabat sekalipun, dah ramai orang memperkatakan, so aku pasang telinga je.


Kembalinya dari cuti tempoh hari, memang agak liat untuk memulakan kerja. Namun, demi tugas, aku akan cuba yang terbaik juga. Harap anda juga di luar sana tidak mengabaikan segala tugas yang di beri.


Kesempatan ini, aku ingin memberitahu kepada Pengopi sekalian, kopitiam dulu memang dah lama tak beroperasi, di sebabkan masalah apa, aku pun tak pasti. Kini aku berusaha memahami GAGAlive setting dalam bahasa Korea, insyaAllah kalau takde apa - apa masalah, kopitiam akan beroperasi seperti biasa.


Memandangkan blog ni pun takde shoutbox, memang susah nak berbual, apatah lagi untuk rakan - rakan meninggalkan jejak. Tapi bagi aku, lebih baik anda semua tinggalkan komen, sebab, [1] aku akan reply komen korang [2] komen korang akan kekal di situ sampai la Disqus tu jahanam.


komen padinno

Cara macam ni lebih baik, dalam Disqus ni korang boleh berinteraksi secara terus dengan pembaca lain, di dalam thread yang di sediakan. Jadi boleh mewujudkan perbualan banyak hala, penggunaan shoutmix juga amat berkesan untuk aktiviti blogwalking, tapi aku lebih senang untuk meninggalkan jejak di komen kalian.


Buat sementara, sesiapa yang nak lepak kopitiam, bolehlah berkunjung ke alamat ini, kdperak, pilih "chat"dan di situ kita boleh juga berbual seperti kopitiam dulu. Cuma, di situ aku bukanlah tokey dah. hahaa.. Okeylah, aku cadang nak buat pembaharuan dalam susunatur blog ni, mungkin nak tukar colour pink, okey ke mish? hehee..


Sampai di sini saja untuk kali ini, bertemu lagi di lain episod. Ehh, kalau rajin, jom lah singgah di blog gnesop, banyak info di sana, dan hangat sekarang ni dengan "Blog Review". jom terjah. ekekee


Terima Kasih ~ Datang Lagi

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap