padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » Perjumpaan Pengopi

Perjumpaan Pengopi

/ October 1, 2010 /

Selamat Datang Ke padinno.com


Alhamdulillah, aku dah sampai ke JB semula, menyambung kerja hakiki aku sebagai PLV. Namun ketibaan aku di sambut dengan kejutan, di mana kedua - dua teman serumah aku di panggil untuk menyertai Kursus Pedagogi, CIAST, Shah Alam (diorang pun sejawatan aku) selama 3 bulan. Makanya, aku terpaksa seorang diri di rumah ni selama 3 bulan jugak, bermula 4 Oktober sehingga hujung Disember. Huuuhh..


Sepanjang di Jawi, ramai juga yang bertanyakan aku tentang perjumpaan pengopi yang pernah aku dan Miss war - warkan. Jadi, untuk kepastian, aku tuliskan sekali lagi hal berkenaan perjumpaan ni.

Create your own banner at mybannermaker.com!



Perkara : Perjumpaan Pengopi
Tarikh : 16 Oktober 2010
Tempat : Kuala Lumpur @ Selangor
Masa : 10 pagi - 8 malam


  • Perkara : Perjumpaan Pengopi

Umum, idea asal perjumpaan ni antara Pengopi je, tapi kalau sesiapa yang free pada masa yang aku sebutkan tu, boleh je datang. Aku tak pulak menghadkan kepada sesiapa. Cuma perjumpaan ni kecil - kecilan je, sponsor pun ciput, lagipun ni first time, jadi mungkin banyak kekurangan, tapi aku akan cuba buat yang terbaik.


  • Tarikh : 16 Oktober

Tarikh ni dah confirm, jadi sesiapa yang confirm boleh datang, aku mintak sangat tinggalkan jeritan anda di kotak komen, di thread yang di sediakan, supaya senang aku nak anggarkan jumlah kehadiran. Aku agak dalam 15 - 20 orang je rasanya.


  • Tempat : Kuala Lumpur @ Selangor

Berkenaan tempat, aku belum dapat tempat yang sesuai lagi, setakat ni ada 2 atau 3 cadangan, dan mungkin dalam masa terdekat aku akan decide lah, bukan apa, kena fikir juga, bagi yang datang jauh, mungkin hal pengangkutan, penginapan dan lain - lain lah perlu di ambil kira.


  • Masa : 10 pagi - 8 malam

aku rasa sesuai dah kot masa tu, jadi mana - mana yang nak balik awal atau pergi tempat lain, mudah la kan, tapi kalau sesiapa nak stay lagi pun takde masalah rasanya.. Ini hanya cadangan,


  • Aktiviti

Tentang aktiviti yang nak di buat nanti, aku pun tak pasti haha.. Tema perjumpaan ni aku nak berjumpa je dengan blogger lain, so takde istilah paksaan ke, menghabiskan beras ke, buang masa ke, dan lain - lain lah.


Tapi, aku ada juga memikirkan beberapa perkara tentang aktiviti. Tapi aktiviti ringan je, tak perlu sampai nak berpeluh - peluh, dan mungkin juga aku selitkan slot cabutan bertuah, hehe mane tau boleh menang hadiah tv LCD 32 inci kan? ngeh ngeh...


Aku rasa itu je lah yang boleh aku sampaikan untuk setakat ini, apa - apa update terkini, aku akan bagitahu kemudian. Terima kasih atas sokongan korang, adios


Terima Kasih ~ Datang Lagi

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap