padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » padinno.com

padinno.com

/ August 14, 2010 /
Selamat Datang ke padinno.com


Masih belum terlewat untuk aku mengucapkan Salam Ramadhan kepada semua umat Islam, terutamanya pengunjung padinno.com tidak kira di mana korang berada. Eh, jap!! padinno.com?
hehe.. Betul ke ni?..


Hehe.. Blog entry yang ringkas je ni.. Sebagai pengumuman atau mewar -warkan padinno.com ekekee.. Takde apa sangat yang berbeza, cuma URL je dah jadi pendek sikit tanpa blogspot. Umm, di harapkan korang semua akan terus memberi sokongan pada padinno.com.


"misteps are all the water under bridge.. looking backward when you're trying to go forward is a recipe for disaster" hehe... Salah!! Kalau nak melintas ke depan melalui simpang empat, kena pandan kiri dan kanan juga.. fikir - fikirkan lah..

Terima Kasih ~ Datang Lagi

42 comments:

{ M a W a D D a H } on: 05:45 said...

ok la tue...kekeke..

jom bagi sokongan..hihi

{ sarah shafie } on: 05:52 said...

wow..sudah tukar..

{ Afiq } on: 06:00 said...

aq suka ayat ko yg dalam paragraph last tuh..renung2kan lah hehehe waaa,da .com lerr ekeke

{ amirasyraf } on: 06:38 said...

yeah,,padin dah tukar kat domain,popular habbs!! haha....pandai padin buat ayat! heeh.;... selamat berpuasa~!

{ NuSaNa NoSa 91 } on: 07:32 said...

aigooo~ sejk bila tukar ni?? tatau la.. bz memanjang smpai xsmpt nk usha2 blog org.. T_________T

{ ++***hana zaty**++ } on: 11:55 said...

orang hebat! tahniah da tukar! hehe....


selamat berpuase! jgn ponteng2...eh eh majok ag ea? huhu

{ penaberkala } on: 13:04 said...

salam ramdhan bro
selamat menjalani ibadah puasa

pergh, dh tukar url
selamat maju jaya!

{ MissXYZ a.k.a Abaikan } on: 16:10 said...

wah3 bertapak-tapak ko melngkah ho3

{ belalang hijau } on: 17:19 said...

oh padin...kamu sudah pakai domain sendiri...ini menyebabkan diriku sedikit jaki...huhuhu

ape2 pun tahniah bro...semoga smakin gah melangkah kedepan bersama brand padinno.com...

{ padin } on: 17:38 said...

adah : hehe thanx atas sokongan anda

Sarah : hehe tukar url je, kandungan tetap sama

Afiq : hehe ko pun apa kurangnya, afiqbukhari.com

{ padin } on: 17:40 said...

FBI : pandai buat ayat? Ape tu hehe anyway thanx..

Keen : Baru je lagi guna padinno.com nih

Hana Zaty : ape tibe2 majok plak ni? hehe

{ padin } on: 17:41 said...

Pena Berkala : Salam Ramadhan jugak, ai lama tak nampak ko Pena,

Miss : hehe kena la melangkah ke depan untuk kemajuan

Belalang : yup mudah2an Belalang.. hehe bila plak nak tngu Belalang.com nih?

{ penaberkala } on: 17:44 said...

sesat, lama tak jumpa jalan ke sini bro,haha
arituh, lama berhenti blogwalking sbb bizi
skang baru lapang sikit

apepun, terus menyokong padinno.com
yeah,teruskan berblogging

{ Jericho } on: 17:51 said...

Tahniah Padin.. Amboi, Afiq tu mau mempromosi URL dia pula.. biar saya bagitau.. Afiq: www.afiqbukhari.com


hehe

{ tehr } on: 18:12 said...

syabas bro
kawan2 kata maju setapak ke hadapan

{ RedBoy } on: 18:33 said...

tahniah ye din..
nanti maju lagi dan melangkah ke wp self-host plak ye..

{ amirah } on: 18:49 said...

thniah2...pasni ko gigih r blogging g kan2..hehe
slm ramadan.slmt berpuasa =)

{ padin } on: 19:49 said...

Pena : hehe lepas ni harap ko tak sesat dah

Jericho : thanx, sifu

Tehr : hehe thanx ya..

{ padin } on: 19:50 said...

redBoy : hehe thanx, insyaAllah tu dalam perancangan..

Amirah : hehe gigih berblogging pon bergantung perkhidmatan internet hehe

{ RedBoy } on: 20:25 said...

wahh... dalam perancangan? hebat laa.. RB pon tgh berkira2 nak tukar gak ni..

{ atie } on: 21:52 said...

padin.. baru perasan arr.. waaah!! cayok! cayok! :)

{ MissXYZ a.k.a Abaikan } on: 00:01 said...

aku dtg lg congrates eh =)

{ Mijie } on: 00:30 said...

wah bertukar yer..bgs gak ni..nmpk cam domain sendiri kn..

{ sop } on: 01:49 said...

tahniah.. harap akan terus maju dgn domain baru

{ ♥cutebabygirl♥ } on: 11:39 said...

salam ramadhan.
selamat bpuasa :)

{ padin } on: 13:48 said...

RB : baguslah ada perancangan

Atie & Miss : hehe thanx, hope terus bg sokongan

{ padin } on: 13:48 said...

Mijie : hehe saja nak pendekkan url je ekekee

Sop & Cute : hehe thanx ya..

{ mankete } on: 16:42 said...

tahniah din..tunggu aku nak ikut jejak gak ni eheh..

{ RastaMat } on: 22:18 said...

TAHNIAH

{ sangilapi } on: 02:57 said...

salam singgah.
patutlah bertanya tempohari,rupa-rupanya inilah sebabnya :)

apapun tahniah,padin :)

{ padin } on: 10:02 said...

Mankete : hehe jom le ramai2 tukar ekekee

RastaMat : thanx, bro

Sangilapi : errkk tak niat pon tnya soalan tu hehe

{ Khairul Azmi } on: 10:11 said...

tenkiu bro...
tunjuk ajar kau amat bererti..
cece...aku klik nuff sbg balasan..
tenkiu..
hehe...bagi upah sket...

{ padin } on: 10:17 said...

hehe sama2 saling belajar apa salahnya kan, eekekee

{ ejum } on: 13:20 said...

tahniah padin dah pakai url sendiri..congrats :)

Dinie on: 16:33 said...

padin makin hebat la hang...

{ mijie } on: 23:07 said...

ops lupa nk tnya padin..cam ner nk buat ni?..free je ek??..hihi

{ padin } on: 00:43 said...

Dinie : hehe apa yg hebatnye, tukar url je ekekee

Mijie : ada byk web yg jual domain ni, free pon ade aku rasa cuma aku amik yg berbayar, rm40 per year,

ko cuba cari yg lagi rendah la mijie

{ Tomato Gurl's Life } on: 23:43 said...

apa yang bagus tukar buang blogspot tue???

{ padin } on: 00:36 said...

xde apa yg bagus pon, hee

{ Jericho } on: 22:39 said...

Upgrade segalanya padin.. hehe

{ padin } on: 00:40 said...

hehe dalam perancangan la ni Jericho, thanx support ya,

{ Jericho } on: 22:14 said...

Boleh ba kalau kau.. haha

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap