padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » Padinno Kopitiam Opening Ceremony

Padinno Kopitiam Opening Ceremony

/ August 1, 2010 /
Selamat Datang ke padinno.blogspot.com

Selamat Hari ahad, hehe bersamaan 1 Ogos 2010 cewaahh.. Hari yang di tunggu - tunggu telah kunjung tiba, straight to the point, hari ini ialah "Opening Ceremony padinno Kopitiam" ekekee.. Akhirnya setelah hampir setahun, aku berjaya jugak bukak kedai kopi sendiri hehe.. Kredit untuk
Enche Cha'on sebab sebab sebelum ni aku menumpang kedai kopi dia hehe..


padinno Kopitiam ni aku bina atas cadangan beberapa kawan terdekat aku, yang mana lebih mudah untuk bertegur sapa, di sambing merehatkan lelah setelah seharian berjalan, sambil - sambil menghirup kopi, bolehlah bertukar - tukar pandangan atau pun sesi "tunjuk ajarku sifu" ekekee...
padinno kopitiam


Credit to Google


Lokasi padinno Kopitiam ni korang boleh akses melalui alamat http://padinno.blogspot.com eh ni alamat blog ni la ekekee.. haha ok, dan korang boleh ke bawah sekali..
Senang kan? Tak jumpa apa - apa? Tunggu la kejap, pintu pun belum bukak, senang - senang gi la jenguk MENU UTAMA dan MENU TAMBAH dulu hehee.. Ok, pintu dah terbukak, so korang enjoy la.. hehehe...


Apa yang menarik dalam padinno Kopitiam ni? aku tak mahu perjelas di sini, pasal apa - apa update aku akan bagitau pada pengopi tegar la, update macam aku nak buat contest ke, dan lain lain la hehehe.. Itu akan di bincangkan dari semasa ke semasa..


Bercakap hal "Pengopi Tegar" ni, aku cadangkan korang amik la banner padinno Kopitiam ni, pastu letak kat blog korang, tu tandanya korang join ahli pengopi ekekee.. Manfaatnye? Nanti aku letak la link korang dalam pages "Pengopi Tegar" macam yang ada dalam "Empayar Hitam" tu.. Ala - ala exchange link la, korang suka tak?
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!



Bagi sesiapa yang join minum kopi tapi bukan Pengopi Tegar, boleh je, aku alu - alukan tapi suka aku ceritakan kat sini, korang kena bayar harga lebih ekekee. Pasal, aku da janji pada Pengopi Tegar, diorang akan dapat harga istimewa ekekee..


Oklah, melalut panjang pun tak guna, nanti ada je yang mengata bajet bagus la kau Padin, ekekee hehe memang tak bagus pun, tu pasal aku buat camni, nak meningkatkan mutu padinno nih, nak menarik trafik, nak belajar lebih dalam ilmu blogging..

padinno kopitiam



Ok, siapa yang berminat bolehlah amik banner ni, dan tolong sound aku kalau korang da ambik ye, insyaAllah aku akan update juga list "Pengopi Tegar"..


note1 : Sila baca dan pahamkan dalam bahasa blogging ya

note2 : thanks support aku, padinno.blogspot.com


Terima Kasih ~ Datang Lagi

35 comments:

{ MissXYZ a.k.a Abaikan } on: 15:19 said...

wah3 suke3 aku ambik banner ko ye... sng nk lepak hehehe

{ padin } on: 15:54 said...

hehe thanx miss..

{ Afiq } on: 16:38 said...

haha siap banner tu...aku nk letak padin..kedai kopi utama aku haha :D

{ padin } on: 16:48 said...

hehe thanx Afiq, enjoy minum kopi ya,

{ xangonila!! } on: 16:53 said...

hidop padin!!!hehehe..aku ade cadangan,kalau padin nk untung lebih bukak kopitiam ni aku syorkan bukak 24 hours..boleh???

{ padin } on: 17:02 said...

24 jam bile aku nak tido, nak keja? ekekee.. bagus gak cadangan ko tu heehe..

{ hani } on: 17:24 said...

cantik banner tu padin..dengan senang hati akak ambil ..walau pun akak jejarang lepak situ..

{ padin } on: 17:48 said...

hehe thanx kak, akak bole je dtg bebila masa akak nak datang hehe

{ NuSaNa NoSa 91 } on: 18:08 said...

aigoo~
ingatkn dlm bhs undg2 je kena interpret2 nih.. rupa2nya dlm berblogging pon kena men gak interpret2 nih.. adesss.. O_0'

{ mankete } on: 19:43 said...

tak jemput pon aku dtg din ekeke..bil semua masuk buku 555 kira arr..ekeke

{ padin } on: 19:59 said...

keen : hehe tak bole buat ayat direct, nanti orang marah hehe

Mankete : la, jemput2 ekekee, amik banner sekali ye ekekee..

{ yuyu } on: 20:02 said...

tahniah padin...harap2 lpas ni dpt untung lbh...sdiakan buku 555 lebih okeh...keh3

{ padin } on: 20:22 said...

hehe buku 555 bile nak untung gitu? hehe.. korang bayar ansur pun ok, jangan asek hutang jek ekekee,

{ ~ ReD ~ } on: 20:24 said...

err...kira mcm exchange link ke n???x faham la plak..huhu

Latest Entry : Tak Baik Simpan Patung Buat Perhiasan Dalam Rumah

{ padin } on: 20:56 said...

hehe entahnye exchange link ke tak, tp yang pasti sape amik banner, aku letak le nama dia dalam list "pengopi tegar" ekekee

{ kaChaNG_dEwa } on: 21:16 said...

perghh...maju dah blog sahabat nih.meriah dah.hohoho..tahniah bro.walaupon aku lama menghilang,ada masa aku jengok gak blog kengkawan

{ padin } on: 22:12 said...

kachanaaangg hehe thanx singgah hehe, mane la ko menghilang ekekee

{ mAsHiMaRo } on: 23:07 said...

jadi ahli tidur boleh tak??hehhe

{ padin } on: 23:12 said...

hehe ahli tidur tu aktiviti dia tidor je ke? hehe, ok gak tu miahaha

{ sop } on: 23:58 said...

perh padin.. dah ada kelab kedai kopi.. huhuh..mula itu ingat buka kedai, baru je niat nak singgah :)

blog sop blog buat link exchange.. nanti dah buat, sop sound yer..

good luck

{ padin } on: 00:12 said...

ok sop, hehe insyaAllah ade rezeki, bukak betoi2 la ekekee

{ tehr } on: 01:05 said...

dan
jangan lupa tampal logo halal yang asli...

hehehe

{ padin } on: 07:01 said...

tehr ... hehe mekaseh tolong ingatkan ekekee

{ Lagenda } on: 08:12 said...

Cop..cop..cop..Oleh kerana mak pengunjung tetap kat situ, mak nak jd cashier yek din?? BUleh arr..copek la mak kayooo! hik..

{ padin } on: 14:18 said...

hehe tu bukan pengunjung namanya mak, tu dah jadi pekerja ekekee,

{ donnyien } on: 19:10 said...

cuka blog ni.. :)

{ padin } on: 20:07 said...

hehe mekaseh donnyien..

{ m.i.a } on: 20:31 said...

stylela blog ni.. entri die pon ala-ala scrolling. semoga di masa hadapan, kalau Mia ada kesulitan untuk bina web or nethin, padin ta lokek memberi tips ye. btw, Mia folo~

{ padin } on: 20:38 said...

insyaAllah m.i.a hehe.. aku pon baru belajar juga ni, ok selamat menjadi tamu padinno..

{ dunspeak♥ } on: 20:51 said...

buleh lepak2 minum kopi slaluuu..hikhikk

{ padin } on: 00:53 said...

hehe mai le lepak cikbelog ekekee, lagi ramai lagi meriah hehe..

{ Fakhrur Razi berkata } on: 09:10 said...

hahaha igtkn kdai kopi tol2
bru nk adiahkan kau cawan
bgus gop nnti aku pun join skali
skang kedai dop bkk lgik ke mmg line ak yg xdpt connct dlm tuh @@"

{ padin } on: 12:35 said...

hehe mungkin lambat sikit nak load kedai kopi tu hehe

join la, sangat2 di alu2 kan,

{ Jericho } on: 11:34 said...

Datang nak check Kedai kopi sekejap.. sila tunjukkan sijil..

{ padin } on: 18:49 said...

erkk tuan jericho, ni ha sijil... ekekee

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap