padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » Jalan - Jalan Dapat Hadiah

Jalan - Jalan Dapat Hadiah

/ August 25, 2010 /
Selamat Datang ke padinno.com


Pejam pelik dah hampir penghujung Ogos kan, hehe mesti ramai yang tertunggu - tunggu untuk menyambut 31 Ogos sempena Hari Kemerdekaan Negara Malaysia yang ke - 53, di mana tahun ni membawa tema "1 Malaysia Menjana Transformasi. Dan semestinya juga, tak sabar menyambut 1 Syawal hehe..


Tapi suka aku nyatakan di sini, blog entri kali ini bukanlah nak bercerita tentang Perjuang - Pejuang Kemerdekaan, juga bukan erti kemerdekaan, tentang raya pun jauh sekali. hehe cuma aku nak bagitahu yang kalau kita rajin berjalan, banyak la permandangan yang kita dapat hehe pengalaman, kenangan atau lain lain lagi.. Kalau dapat award lagi best, kan? hehe jom layan



Create your own banner at mybannermaker.com!





award padin



award padin



award padin


award padin


Hehe terima kasih la sudi bagi award nih, aku terima dengan hati yang cukup terharu ceeewaahhh ekekee.. Erm, dah lama aku tak tag pada orang lain, kali ni aku nak bagi pulak, check it out!!

Award 1 - Belalang


Award 2 - Red Linda


Award 3 - Kamaryeah


Award 4 - Zaer

Ok, hehe sudi - sudikan amik ye ekekee


Terima Kasih ~ Datang Lagi

12 comments:

{ Fyzal } on: 16:49 said...

banyak award sekali gus.. nice nice. :)

{ padin } on: 17:04 said...

hehe fyzal xdelah, award lama2 tu aku kumpul sekali gus hehe

{ ~ ReD ~ } on: 17:24 said...

waahhh..listed la..terharu i..isk3

Backlinks Boleh Meningkatkan Jumlah Trafik Ke Blog

Review Filem 'Vampires Suck'

{ belalang hijau } on: 17:32 said...

saya berasa sgt berbanggalah dgn kemenangan ini dan saya mengucapkan jutaan terima kasih pada semua peminat2 saya yg xjemu2 menyokong saya...

aiseh dah mcm naik pentas AIM pulak...
kuikuikui

{ padin } on: 17:34 said...

hehe amek ye Red dan Belalang ekeke, xpe buat je ucapan pape pon hehe

{ Cik Jari } on: 17:39 said...

perghhh,banyaknya award...mmg glemer la bro nih...tahniah :)

{ padin } on: 18:08 said...

adehh tu kumpul sebulan punye tu huhu

{ penaberkala } on: 19:03 said...

banyak la plak award nya,haha
nice, kumpul byk2 then baru buat 1 entri
jamak terus

{ Chaon Cornerz } on: 21:21 said...

banyak nye award padin.. congrats.. =)

{ padin } on: 21:59 said...

hehe takde masa la plak nak buatsatu2 bukan xde masa camne, tenet ni kadang2 ada kadang xde ekeke,

thanx pena & cha'on

{ .s.o.f.i.a. } on: 06:06 said...

chitttt!!! intro tadak kaitan langsung..... ha ha....

citer kemerdekaan la, syawal la.... padahal nak tag orang bagi award..... =)

{ ~~oOpEt~~ } on: 20:09 said...

halu~~ xjmpa shoutbox...:P

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap