padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , , » padinno : Performance

padinno : Performance

/ July 25, 2010 /

Selamat Datang ke padinno.blogspot.com


Salam kawan - kawan.. hehe entri kali ini aku nak bercerita tentang performance padinno ni ekekee, yelah memasing pun bila sampai satu masa, mesti diorang post tentang performance blog diorang, aku pun nak menceburkan diri la ekekee


padinno ni aku buat masa September tahun lepas hehe dah lama tu kan, tapi tu lah da hampir setahun baru nak bercerita pasal performance. Ekekee.. ada yang aku baca tu, baru sebulan berblog da berhasil ekeke, baguslah gitu.. Disiplin asas kecemerlangan, kan?


Emm, kalau da dekat setahun agaknye da beribu riban side income di cash-out ye tak? Betul ke? hehe.. Mungkin betul mungkin tidak. Tapi selagi ada usaha, semua tu tak mustahil, kan? hehe.. Blog padinno ni apa cita? Dah 10 bulan ni, ekekee..


Siapa yang kenal dan pernah berbual dengan aku, mungkin dah tahu performance padinno ni macamana. Secara jujurnya, aku berblog bukanlah mengejar tu sangat.. Tak percaya? hehe japgi korang boleh tengok performance padinno ni ekekee


Ok, berkenaan tentang Earning, hehe aku ada 5 buffered earning yang tengah running sekarang ni bergilir - gilir kat header, dan satu kempen dah jadi metered earning pun.. ekekee



buferr's performance
Berkenaan trafik, whoah xde derr sampai ribu riban, tengok tu 78 je sehari, ada sekali sekali spike sampai 200 ekekee..


traffic's performance


Berkenaan keyword, takde la keyword yang mesra SEO ke, hapa ke, tengok tu.. Keyword biasa je, tapi tetap ada orang nak cari, ekekee..




keyword's performance


Berkenaan ranking Alexa, 25/07/10 tu boleh tengok kat situ? Apa? tak boleh besarkan gambar? entahnye, aku pun tak tau nak setting cemane lagi miahahaa


alexa ranking

585,812 ( 3862)



Cemane tips nak dapatkan BE macam tu?.. tipsnya = Jangan ikut tips apa - apa, hehe tu la jadinya macam tu, pasal aku ni baca je tips orang, tapi tak pernah amal pun ekekee mungkin Nuffnang simpati dengan padinno kot huhu


Cemane nak dapat trafik macam aku? hehe mudah je.. Korang pun tahu kan? ekekee.. Tapi suka aku cakapkan kat sini, 78 UV tu time aku tak online langsung hehe, kiranya padinno ni dapat jugakla menarik pengunjung walaupun Padin takde.. Thanx ye kawan - kawan yang sudi jenguk tu time aku takde, senang cite tak berblogwalking ekekee Tipsnya : Beli lah jiwa readers anda, cewaaahh entah apa aku ngarut nih


Aku rasa ini je lah yang aku dapat tunjuk kat korang hehe.. rasa - rasa memang blog cikai je ni, saja nak tunjuk performance, tapi taknak la buat macam sorang blogger otai ni, boleh kata tiap entri dia pasal performance blog je, artikel lain jarang - jarang pulak nampak ekekee..


p/s : sejak berblog, aku dah reti la sikit - sikit bermain dengan coding HTML nih ekekee yelah budak basic kimia nak masuk pengkomputeran plak, ekekee


Terima Kasih ~ Datang Lagi

26 comments:

{ xangonila!! } on: 23:22 said...

hahaha..aku baru 1 sebulan berblog,tapi xde la setanding padin ni..;-)

{ mankete } on: 23:22 said...

sama la din..aku punya peformance sama la cam ko..
kalau bw ramai la dtg.. kalau tak takde la..siapa la kita nie.. ekeke

tapi cukup la kwan2 menghargai kita..

{ padin } on: 23:24 said...

hapa la ko ni xangonila, ko sebulan aku dah sepuluh bulan, tapi performance macam baru sebulan ekekee

takpe je man, tengok pada target memasing kan ekekee

{ ++***hana zaty**++ } on: 23:29 said...

cop! metered earning tu pe?? ngeeeee...


ok2 bgus performance anda! hehe

{ padin } on: 23:30 said...

entahnyer, tu i print screen je apa yang ada dalam analytic tu hehe

{ MissXYZ a.k.a Abaikan } on: 23:35 said...

ok la tu nk mcm mane lg hehehe =)

{ RastaMat } on: 00:13 said...

oioi Padin..
aku dah setaon lebey berblog, tapi tak jadi pape pon..
Pelik la..

padahal tak signup pon nuff..

wakakaka...

{ padin } on: 00:43 said...

hehe xde nak pape lagi dah Miss..

Rasta, tu sampingan aku je tu hehe, xpe2 mesti ko ade reason xmo bubuh bendalah tu hehe,

{ Chaon Cornerz } on: 04:51 said...

perghh.. terbaik la padin.. dah makin mantap sekarang nie.. bagus padin.. selagi ada usaha pasti boleh.. congrats~

{ Lagenda } on: 10:26 said...

Hiks..apapun masing2 punya usaha dan rezeki ar kan?

{ RedBoy } on: 16:25 said...

blog aku rasanya x leh tanding blog ko la pdin.. kira otai la kan? tunjuk ajar ku sifu.. haaaa... congratz...

{ padin } on: 17:28 said...

Cha'on : hehe tu la, ade la peningkatan dari bulan ke bulan

Mak : ya, usaha tangga kejayaan

RedBoy : hehe xsampai lagi otai tu hehe, tak perlu otai pon ok pe ekekee

{ ASSOYFINGER67 } on: 22:25 said...

aTerus terang aku katakan..aku jeles,aku kagum dan aku bangga ngan padin...nampaknya aku kena turun JB secepat mungkin supaya Padin boleh belanja belangkas masak rendang..huhu.Apapun bukan duit yang dicari tapi feel dapat buff tu yg kick tu....(rasa macam besttt jer)-That's the truth from me....!

{ padin } on: 23:05 said...

hehe ape la yang ko jeles tu Assoy, blog tak seberapa je ni hehe..

telur belangkas je la Assoy hee

{ buaya } on: 14:09 said...

salam ziarah

dijemput menjadi follower sy k

{ Mah@mahu } on: 15:34 said...

awl nyer banner nak puasa dah ganti ker yg lepas heheh gurau jer selamat berpuasa juga ok..

{ padin } on: 20:22 said...

hehe awal tu supaya kita bersiap sedia awal.. hehe,

{ Nur Fannun } on: 21:35 said...

caya la padin byk dpt BE..aku xdpt lgi..huhu..

{ ♥♥♥zakiah♥♥♥ } on: 21:43 said...

woooo padin.. hebat2..:)

{ amirah } on: 00:19 said...

wah dasat gak ko ni padin..mcm member aku r..byk dapar BE..
eh padin, ko ni ramai peminat la 2..hik2

{ padin } on: 10:02 said...

nur fannun : hehe xlama lagi dapat la tu hehe..

Zakiah : hehe takla hebat mana ekekee

Amirah : hehe ramai peminat? heh, agaknye la tu ekekee

{ RedBoy } on: 21:01 said...

Kehadapan Kakakandaku Padin,
RedBoy harap padin sihat2 saja ye.. RedBoy nak maklumkan yg redboy skang tgh sakit yg agak serrius dan dalam 2-3 hari ini blog maybe tidak akan di updated, BW akan dihentikan sehingga redboy sihat.. doakan kesembuhan redboy segera ye.. tolong informkan rakan2 yg redboy tak sempat nk bagitahu.. Terima Kasih.

Adikmu,
RedBoy

{ M a W a D D a H } on: 21:27 said...

wahh..ok la tu performance padin...rendah diri ea...

teruskan untuk terus maju ke hadapan..hehehe

{ sop } on: 23:04 said...

tahniah.. mmg hebat pencapaian padin..
yg penting kepuasan berblog..:)

{ padin } on: 09:40 said...

Redboy : hehe moga cepat sembuh

Adah : hehe thanx,

Sop : err xla hebat mane Sop, banyka yg kena perbaiki hehe

{ Azli Razali } on: 18:47 said...

jom komen

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap