padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » padinno Di Mata Blogger Lain

padinno Di Mata Blogger Lain

/ July 28, 2010 /

Selamat Datang ke padinno.blogspot.com


Emm amacam performance blog padinno? hehe ok dak? Boleh bersaing dengan blogger terkenal yang lain tak? hehe tak tau performance padinno macamana? hehe korang boleh tengok kat sini, kalau malas nak klik, korang tengok je entri sebelum ni, ekekee


ok, taklah mantap mana pun, ekekee entri kali ni saja aku suka - suka nak amik pandangan blogger lain tentang blog padinno ni hehe.. Nak tengok pandangan mata diorang samada blog padinno atau blogger Padin ekekee jom layan...


Mijie dan Xangonila


"ko memang suka blogwalking, merata - rata aku tengok, nama ko ada je kat kotak jerit blogger lain, tahniah!! Ko layak dapat Blogwalking Award!!"


Cik Jari


"Bila aku pandang banner ko masa mula - mula dulu, agak menyeramkan, tapi bila selalu pandang, ko ni macho-lah!! Nah, amik Macho Award!! "




Afiq


"hehe Cik Jari ni kipas lebih nampak, apa la yang macho nya si Padin ni? Jap aku gi tengok banner dia.. Wahhh!! Ko memang macho la Padin, Amik award Nih!!"



award macho

Fiezah91


"Emm, Padin, ko ni xsombong lah.. ekekee Then, aku rasa blog ko ni boleh pergi jauh, so aku rasa award ni sesuai untuk ko dan blog ko jugak!!"


great blog
Anna dan Shiyda


"hehe.. malas cakap banyak, ko ambik je award ni, ekekee.."


interesting blog
Aj dan Ritz


"Walaupun kita baru je kenal, tapi aku rasa ko ni seorang sahabat yang baik, amik nih!!"



award sahabat

Ana J


"Padin, ko selalu datang blog aku, so aku rasa nak bagi ko duit ler, hehe tapi ciput plak, ko amik award ni je la, ek? hehe"


award ramarama
hehe.. ha, tu lah serba sedikit pandangan dan kritikan dari mata rakan blogger kat prestasi blog padinno ni dan blogger, Padin ekekee.. Kritikan pun ada, tapi tak perlu la aku link kan jugak blog korang, eekekee biar aku simpan dalam hati je ekekee..


Apa - apa pun, thanx untuk kawan2 yang tak putus memberi award pada aku, ye lah kadang lambat aku nak siapkan, kadang tu terlepas pandang pun ada.. hehe sori mori ye ekekee ok la cukup sampai di sini saja untuk kali ini hehe..


Terima Kasih ~ Datang Lagi

35 comments:

{ ++***hana zaty**++ } on: 21:58 said...

bnyknye award dye! bak sikit! hehe...

u mmg macho dear! ngehee

{ padin } on: 22:00 said...

amik la Hana mana2 yang u suka ekekee

erkk mekaseh hehe..

{ si[jari] telunjuk } on: 22:02 said...

wah.....mmg glemer la padin...hahaha,pandai padin baca hati cik jari..hahhaha

{ padin } on: 22:05 said...

hehe aritu Cik Jari ngigau ape ntah, aku sempat rakam yang tu je ekekee

{ Afiq } on: 22:11 said...

haha da boleh buat koleksi award nampak ;p

{ RedBoy } on: 22:11 said...

Kehadapan Kakakandaku Padin,
RedBoy cuma nk bagitahu yg RB skrg tghsakit yg agak serius dan mohon agar kalian dpt mendoakan kesembuhan RB dengan segera ye agar RB dpt updated blog dan berblogwalking seperti biasa.. tolong inform rakan2 kita ye.. Terima Kasih.

Adindamu Tersayang,
RedBoy..

{ Fyzal } on: 23:10 said...

thumbs up bro! banyak award tu.

{ padin } on: 23:23 said...

hehe mekaseh Fyzal..

Afiq : mmg da ada bilik untuk simpan award, ekekee

RedBoy : moga ko cepat sembuh

{ shiyda } on: 23:25 said...

waah . padin rmai pminat ah . tahniah ! aha =p

{ padin } on: 23:37 said...

hak hak Shiyda.. err bukan peminat, mungkin kenalan lebih tepat..

{ annazanariah } on: 00:03 said...

tahniah la padin,
mmg u macho and baik hati la.. aww awww.. hahaha..

nice to know u.. keep it up!

{ padin } on: 01:01 said...

hak hak nape "aww aww" tu ehehe, thanx Anna,

{ Chaon Cornerz } on: 04:04 said...

banyak nye award padin.. congrats

{ padin } on: 09:50 said...

thanx, cha'on

{ ♥♥♥zakiah♥♥♥ } on: 21:53 said...

smix xde pun sini.. saje je nak kenakan zakiah la......
td tu zakiah tuju kat wan....

{ padin } on: 22:12 said...

ada la zakiah, ekekee cari betol2..

{ ♥♥♥zakiah♥♥♥ } on: 22:25 said...

zakiah xjumpa lg... pls..
kat mne pot pet ni???
nak nangis dh ni.....

{ ASSOYFINGER67 } on: 22:32 said...

salam..aku lagi tak reti nak amik award....dan nak buat jawapan2 tu...tak taulah kalo ada yg terasa...aku memang tak cukup maselah....ehmmmmm(senyum)..yang ada hanya award kao dan mijie jer....

{ fiezah91 } on: 23:00 said...

banyak award ko dpt padin..hahaha.. tahniah2..kena blnja aku ni sbb ko dpt byk award..kalah artis..wakakaka

{ padin } on: 23:05 said...

zakiah : hehe tengok kat sidebar lah..

Assoy : hehe thanx Assoy ko sudi terima award aku hehe..

Fiezah : mak ai, artis pon kalah? ekekee...ko nak aku belanja apa? sound jer,,

{ akuvision } on: 00:16 said...

padin merupakan seorang blogger yang peramah dan disegani di mata saya ~

{ belalang hijau } on: 00:44 said...

rase mcm nak rompak jer award padin nih...

hee...

{ padin } on: 00:59 said...

akuvision : huhu mekaseh AV, terlampau memuji tu hehe

Belalang : ekeke, rompak je la Belalang, huhu asal ko xbakar rumah aku nih,

{ ♥ana j♥ } on: 04:14 said...

wakaka...banyak nye award padin..
ishh3..bagi aku sikit..dapat pahala untuk ko.ngeh3

{ padin } on: 13:16 said...

hehe mane de banyak la, Ana J. ekekee ok, nnt aku akan selalu datang belob Ana J, mane tau bole dapat duit lak nnt hehe,

{ mankete } on: 19:08 said...

ana j nak awrad gak ke..nanti sy kasi yer ..ekekek

{ padin } on: 19:42 said...

he he he.. padahal dia yang bagi aku award, pastu dia nak balik ekekee.. lama xnampak ko,mankete!

{ mankete } on: 20:26 said...

kurang sehat la bro..tapi arini insyallah leh beraksi semula..eheh..

{ padin } on: 20:39 said...

hehe bagusla kalau gitu man, hehe..

Errm mingu ni memang mngu orang sakit agaknye hehe..

{ maCy } on: 20:59 said...

padin sgt poyo ok? hahaha


nah smile award.. (^^,)


ki3~

{ padin } on: 22:08 said...

poyo? thanx maCy..

{ dunspeak♥ } on: 10:47 said...

blog padin memang bess dan sangat layak dapat award2 itu :D

{ padin } on: 11:43 said...

hehe mekaseh banyak2 cikbelog

{ dunspeak♥ } on: 12:43 said...

sama2 banyak2 padin..hehehe

{ padin } on: 07:02 said...

hehe banyak mane la sama2 tu ya ekekeke, ok cikbelog

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap