padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » Ole - Ole Untuk Assoyfinger67

Ole - Ole Untuk Assoyfinger67

/ July 6, 2010 /

Selamat Datang ke padinno.blogspot.com


Salam hehe.. entri ni khas aku buat untuk Abang kita ni.. Siapa? ekekeke abang Assoy le.. Mesti korang pun kenal abang kita nih.. ekekeke



Aku suka Assoyfinger67.blogspot.com. Segalanya.. Persembahan blog dia, kaler biru.. pastu kat shoutmix dia tulisan kaler pink, aku suka la Assoy, nasib baik dia xbagi aku buat blog aku kaler pink.. Nanti sama macam imesra.com plak ekeke..



Pastu kandungan entri dia.. hehe seronok baca.. Walaupun pendek, tapi boleh buat aku gelak.. Contohnye entri dia pasal cara menghilangkan ngantuk, memang gelak abes aku hehe.. Aritu dia tanya aku kat shoutmix, "ko teka Padin, aku kat mane?" hehe aku jawab mana lah tau, bukan nampak pun, pastu.. dia reply balik " kao tunggu Padin, aku jawab eksklusif lagi.." Sekali dia buat entri pasal mee goreng tu.. gi la tengok, ekekeke..



Mengimbas balik cemana aku kenal Assoy ni, satu malam tu aku nampak Assoy ni sembang - sembang dengan Kak Zilajai, pastu dia post entri khas gambar nasik je.. khas untuk zilajai, betol tak Assoy? hehe.. Sweet betol.. Pastu siasat punye siasat, Assoy ni kelakar orangnye.. hehe



Dia letak gambo muda - muda, suruh aku teka.. Pastu dia tunjuk gambar sekarang, gelak guling - guling aku, Assoy.. huhu sori ler, tapi memang x percaya.. Cute abang Assoy nih, ala - ala penyanyi kumpulan Kuman tu.. hehe ---> aku pon da ke arah macam tu la Assoy. Tu la, apa yang aku nampak, Assoy ni bila di samakan dengan makanan, Assoy + Makanan = Happy!! Bagusle gitu hehe



Ok, sebagai rasa best aku kat Assoy ni, nah Assoy aku bagi ko special punya.. hahaha nak edit lawa - lawa tak retila Assoy.. sudi le ambik ye.. hehe Jom tengok pelbagai makanan kat blog Assoy ni hehe





Terima Kasih ~ Datang Lagi

19 comments:

{ esther } on: 23:35 said...

salam...

ekeke...laen dri yg laen artikel..susah dpt kt mne2 nie..ekeke...Assoy tu mmg best lew leh masak....suke msuk ctu gak kaco dia..ekeke...hai..padi..da per2 ker??wakakaka

sekian terima kasih.

{ ASSOYFINGER67 } on: 23:38 said...

Apapun ..T/K Padin..harap ini akan lebih mempopularkan kite...hehe...apapun aku rasa..aku dah cipta cara baru berkomunikasi dengan cara entri....haha... haha..he..he..Ekekee(pinjam Padin)

{ ++***hana zaty**++ } on: 23:44 said...

hehe....comel2! mmmg eklusif jawapannye! hehe

{ kaChaNG_dEwa } on: 10:41 said...

aku plak ska blog padino.cehh..ayat ngampu ni.miahahaa..smart blog ko bro.kunin2 plak tu.like3...

{ ~ ReD ~ } on: 11:26 said...

err..pic sapa plak yg brkepala botak tu?huhu

latest entry : Review Filem The Back-up Plan

{ padin } on: 17:52 said...

esther : heh, ko jangan harap la, dia masak, pastu dia abeskan semua, xmeras la ngko nak rasa masakan dia

Assoy : yeah, lain orang lain cara.. tp memang aku gelak beso, bukan gelak "ekekeke" dah, ekeke

{ padin } on: 17:55 said...

Hana Zaty : hehe tu la, ingatkan dia nak jawab ape la..

Kachang : uit, lame ko menghilang weh ekeke, baru je tukar kuning ni hehe

ReD : hehe.. sapa lagi yang berkepala botak, kalau bukan.........

{ belalang hijau } on: 18:27 said...

botak yg menawan tuh dah tentu la padin...hahaha...

gud la padin buat entry mcm nih...

{ padin } on: 18:41 said...

Belalang : ingatkan hitam je menawan, botak pon menawan ek, ekeke

hehe saja nak buat blog reveiw je Belalang hehe

{ Zikr the Jalanan Sepi Perantau } on: 18:54 said...

blog padinho pun apa kurangnya... smart gak :-)

{ padin } on: 19:26 said...

hehe mekaseh Zikr..

{ Mankete } on: 23:13 said...

heheh....blom apa2 dah gelak ekeke...
blog bro asoy leh jadi duta makanan...

award tu pon mmg nganm la ngan ko din..mmg ko sesuai botak la bro ..smart ekeke

{ padin } on: 23:22 said...

haha betoi ke Mankete? ekeke nak botak sepanjang zaman la mcm ni hehe

{ MissXYZ a.k.a Abaikan } on: 23:55 said...

btol2 menggamit memori huhuhu

{ padin } on: 13:39 said...

menggamit memori ape tu MissXYZ? oo ko ade memori silam dgn Assoy ek, ehehe...

{ ASSOYFINGER67 } on: 00:05 said...

Padin..kao jgn Botak selalu..rambut adalah anugerahNYA...boleh hilangkan magrain(hentam jer eja)kalau dibasahkan..selawat jgn lupe....ikhlas...(senyum..pandang muke kao...ekeekee)

{ padin } on: 01:19 said...

Assoy, tu gambar lama la.. sekarang da x botak dah hehe.. ok, thanx nasihat tu..

{ Hamzah Ian } on: 18:45 said...

datang tngk blog lu ni.. nice jgk..

{ padin } on: 19:09 said...

hhahaha thanx hamzah lan..

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap