padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » Kenapa Aku Botak

Kenapa Aku Botak

/ July 10, 2010 /

Selamat Datang ke padinno.blogspot.com


hai hai hai hehe..mood tengah rajin nak menulis lagi hehe.. Cuti kan, apa lagi yang nak di buat, bersantai je la heh.. Kalau entri sebelum ni aku usulkan kaedah menghadapi temuduga, tapi kali ni aku nak menjawab pulak satu soalan yang selalu gak aku kena soal.. hehe..


Soalan : Kenapa Aku Suka Botak?

Jawapan : Saje suka.... ~ Kelepok ~ kena sekeh miahahaha adehh ok, kali ni aku jawab betol - betol hehe...


Haha layan gambar dulu.. Cewah bajet artis tayang muka banyak - banyak.. hehe.. takpe, aku bangga dengan muka aku, biar tak kacak pun, asalkan sempurna.. hehe..



Gambar dalam kelas pun ada, hai bila pulak la Prof ni rakam ek, nasib baik time ni aku datang kuliah hehe..




umm, ok.. kalau aku tak botak, ni la jadinya.....






hehe aku pernah simpan, kembang sama macam Alleycays tu, pastu masa balik kampung, abah aku sound tepat tepi telinga aku, "ko ni kenapa? takde duit ke nak potong rambut?" adehh pedih ulu hati jap... Haha start dari tu la, aku tak simpan rambut panjang dah, balik kampung mesti kena segak, kemas dan rapi, kan abah, kan?


Lagi satu, kalau ada tournament futsal kat UTM dulu, mesti aku botakkan kepala.. Heh, konon - konon nak tiru gaya Ronaldo la, tu yang gambar profile tu aku pakai jersi no 9!! Sapa2 pun xboleh amik no 9 ekeke..





macam ni kemas tak? hehe sesuai la kan dengan title pengajar ekekeke.. Bagi aku sendiri, aku suka tengok muka aku time botak.. Time afro pon suka gak, tapi nak tunggu jadi afro, aku tak boleh tengok cermin selama 4 bulan la, huhu...





haha aku rasa itu je sebab aku botakkan kepala.. Aku suka, dan aku buat.. Peduli hapa cakap orang lain.. ekekeke.. ok, sekian saja..


Terima Kasih ~ Datang Lagi

51 comments:

{ ++***hana zaty**++ } on: 14:33 said...

hehe..comelnye tyme afro tuh! ngeeeeee....

{ ++***hana zaty**++ } on: 14:36 said...

ehh skrg plak smart! ngeee! good2! buat ape yg anda suke!

{ RedBoy } on: 14:38 said...

teruskan botak kpala anda.. hihi.. padin rasanya elok kot klau botak.. n ringan sikit kpala tu kan..

{ padin } on: 14:41 said...

hana zaty : hehe kalau botak, ape plak?..

Redboy : hehe entah xpenah timbang plak ekeke, ni pon aku baru lepas botak nih kekekee

{ azie } on: 14:45 said...

botak ooo botak, baik ko botak nmpak kemas skit haha...

{ M a W a D D a H } on: 14:52 said...

botak pun ok jugak...:p

tapi masa rambut afro ok jugak..unik..hehe

{ padin } on: 14:53 said...

hehe ye ke? mmg lew, da xde rambut, kemas la ekeke.. Boss aku xbagi botak lew... huhu

{ padin } on: 14:54 said...

adah : hehe tu la aku pon suke 2 keadaan tu, tapi nak tunggu jadik afro, rase malas nak tgk muka sendiri ekekeke

{ PUPUT } on: 14:58 said...

hehe..kelakar la ko padin..tp time afro stailo la weh..tp sbb ko cigu kan..elok la ko botak..cmne pon botak henry tetap hensem..ekekekeke...ampun padin lari tajuk..all d best utk ko..^^

{ M a W a D D a H } on: 15:01 said...

baik jadi yg tengah2 je...hehehe...kemas pun kemas..haip2 en padin...:)

{ MissXYZ a.k.a Abaikan } on: 15:02 said...

npe padin botak? sbb ko rase ko cam ronaldo kan? kan? kan?

{ padin } on: 15:02 said...

hehe puput, nak botak cam henry susah lew.. kena sekeh dengan student je nnt..

budak2 diploma nih ganas- ganas, stok makan paip je huhu..

ekeke xpe je lari tajuk pon, kate orang, think out of box ekeke..

{ padin } on: 15:04 said...

Adah : hehe tenkiu adah.. mak aku suka time aku buat rambut gitu.. katanya, biar la berambut sket kepala ko tu

missXYZ : ko salah, ekeke aku cukur pasal kalau x, rambut aku kerinting, hehe xbape best r.. ekeke

tapi nak tiru Ronaldo tu, ade gak betolnye hehe

{ kay-N } on: 15:21 said...

woooo..rmbut afro umpk unik sket~~~ botak nmpk garang~~ hehe..

xpe xpe..jnji selesa~~

{ Vamp Mary } on: 15:26 said...

woah.padin botak macam abam FBI ah.ahahah xD nice nice.

{ dunspeak♥ } on: 16:49 said...

botak itu menawan :) heee

{ padin } on: 17:15 said...

mekaseh Kay - N, Vamp dan CikBelog ekeke.. korang xnak try botak ke? hehe

{ MAnKete } on: 18:13 said...

hehe..ekekek..kalo botak lagi smart bro.. tapi kalo simpan panjang leh cam allycat dah ehehe

apa yg penting botak atau ade rambut, hati mau baek, tak gitu..

walau nampak garang tapi dlm hati ada taman derrr , ekekeke

{ Botak } on: 18:16 said...

wahhh..
ade team..
wehkehkehkeh...

sejak dr kecik aku suke botak..
selalu pakai tapak 1 je bile potong rambut..
hahahahaha...

klau tak potong, jd cam org sakai rambut aku...
mcm rambot ko r, afro...

:D

{ padin } on: 18:17 said...

hehe betol tu mankete.. tu cuma penampilan di luar je kan, yang penting apa yang ada di dalam..

ekeke betol, tengah bercucuk tanam le ni, nak buat taman..

{ padin } on: 18:19 said...

Botak : weh, afro itu seni ekeke.. oo mata tapak satu ek, aku licin terus derr ekeke..

dalam 2 minggu sekali aku cukur.. heh, tukang cukur tu pun lame - lame dia soh belanja teh tarik je, xpayah bayar upah gunting..

{ rin~eirie de' sEcond } on: 20:05 said...

haha...1st time tgk rambut padin, selama ni tgk yg versi botak je..

betul tu..yg penting suka dan selesa dgn penampilan sendiri kan2..

{ padin } on: 20:18 said...

huhu ye, ada je rambut ekeke tapi macam kelakar je nak tunjuk rambut gulung - gulung ekekeek

{ ApekxHensem™ } on: 20:41 said...

best rmbut afro tu kuikuikui

{ ++***hana zaty**++ } on: 21:18 said...

ehh hana da jwb ler! ngee...law botak kn smart!!! heee..stylo gitu! hehe

{ padin } on: 21:24 said...

apex : hehe xnk cuba berambut afro ke kui kui

hana zaty : hehe err ye ke, heh yg sekarang, i ade rambut la Yang, ekeke..

{ ~ ReD ~ } on: 21:42 said...

geli woo ngan lelaki botak ni...geli kepala diaaa..T___T


Latest Entry : GengBlogger Gathering, Here We Come!


Pengakuan Terbuka : Aku Curang Pada Kekasihku!

{ ..mem0ir Qaira.. } on: 22:43 said...

haha..both are cute..kalo awk x tnjuk pic yg dulu surely i thought it was from different person..but nice hairdo..hehe

{ padin } on: 23:03 said...

ReD : jangan le pegang kepala orang botak, ekeke..

Qaira : huhu itu macam ka? haha cute pon cute la.. ingatkan, bile botak jadi nampak ganas ekeke..

{ Yatie } on: 02:17 said...

Salam Padin,
Pada akak biarlah ada rambut sikit...botak tu ok,tapi akak takut dngn orng botak,nmpk ganazzz sngt....kih3...sebagai pengajar seeloknya biarlah ada rambut sikit...kalau botak tu takut student tu pndng mcm pensyarahnya tak serius dan ada jiwa gonjeng2...tapi terpulanglah...kalau boleh jadi idola pd student...
Mmng hati yg penting, tapi kena seimbanglah...akak ckp sebagai nasihat pd ank2...jngn terasa hati ya....

{ mama zharfan } on: 04:05 said...

me BW here :) nice blog

{ padin } on: 09:19 said...

kak Yatie : terima kasih kak.. ye, saya pun fikir mcm tu, da abes da zaman nak melaram, ekeke..

Kite kena la jadi contoh terbaik plak pada student.. suka ayat kak tu, "jadi idola pada student"..

{ LaZYRDe } on: 09:49 said...

woit budak botak!!muahahaha

{ padin } on: 10:18 said...

alamak, terkejut aku, ekeke awat lazyrde?

{ Yatie } on: 12:02 said...

Salam Padin,
Kira oklah tu boleh terima nasihat...mana yg baik kita ikut...mana yg tidak tu, jauhkan dan muhasabah diri...itu juga satu tanda kejayaan...yg klakor masa abah padin ckp...DAH KENAPA NI..TAKDE DUIT KE NAK GUNTING RAMBUT....gelak abes akak...kah3...

{ Dark Half } on: 12:07 said...

salam padin,

ok jer kepala botak. memasing nye citarasa. ni kes rambut afro ler ni..

proud of who we are.

{ padin } on: 12:24 said...

kak yatie : hehe tu lah, thanx ye kak.. akak ketawa? huhu, saye geram je dengar time tu ekeke

Dark Half : hehe botak n afro, aku suka juga.. betol, kalau tak bangga diri sendiri, sape lagi yang nk bangga, kan?

thanx komen

{ Kech Hidayah } on: 13:13 said...

hahaha..entri ni dibuat lepas aku mengamuk pasal budak botak gila.hahaha.kebetulan la tu. =p

{ padin } on: 14:19 said...

erkk budak botak gila? harap2 ko xmaksudkan aku, hehe

{ ASSOYFINGER67 } on: 23:07 said...

Padin..botak kao nampak teguh,berambut kao nampak sentimentel ler pulak..apapun tetap handsome...hansap! tu..ah chong ler huhu

{ padin } on: 23:36 said...

hehe botak nampak teguh, berambut sentimental? mane yang terbaek Assoy? hehehehe..

{ donnyien } on: 15:35 said...

macho nampak bila botak...betul ala2 mawi gitu

{ padin } on: 22:10 said...

erkkkk.. ala mawi? cet, xsuka la mamat tuh huhu

{ afiff edogawa } on: 00:56 said...

abg botak abg gundul.. hehe
btw botak itu seXXXy.. haha

{ padin } on: 09:02 said...

Sexy ek? miahahaa.. jgn cakap kuat2 la epit, hehe.. segai i tau, meaww

{ geLaSkaCa } on: 21:45 said...

botak tu manis padin..

jgn risau..

dlu mawi botak pompuan jerit2 smpi kuar anak tekak kot..

haha..

{ padin } on: 09:58 said...

erkk rafiqah.. jgn le samakan dengan mawi ekekek.. malu i tau miahaha..

hehe.. manis macam gula ke, macam madu?

{ gelaskaca } on: 21:45 said...

madu la.. xla bhye sgt..nty x kne kencing manis..

hahaha..
ayat den baek gile kan??

{ padin } on: 22:13 said...

hehe.. terbaek gitu!!! err tapi kepala aku macam madu ke Rafiqah? miahahaha..

{ Fontonk } on: 19:22 said...

sama la kite botak. haha
kena ikut cakap parents.
kalau tak ikut, tak sedap pulak ati die,
kn kn?
botak baru skin head. hahaha

{ padin } on: 19:26 said...

hehe Fontonk, skin head ke apa ke, aku xkisah lew, janji nampak kemas bila botak ekekee..

hehe tu la, mak bapak ada dua orang tu je, kalau xnak dengar, nak dengar ckp sapa lagi hehe..

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap