padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » Peminat

Peminat

/ July 28, 2011 /
Peminat adalah fenomena. Buat masa sekarang, aku sangat teruja melihat peminat bolasepak Harimau Malaya, yang kembali memberi sokongan yang tidak berbelah bahagi pada pasukan kebangsaan.


Dikhabarkan 85ooo tiket habis di jual, dan masih ada peminat yang meminta supaya tiket tambahan di keluarkan, semata mata ingin melihat pasukan Malaysia bermain di stadium. Situasi ini jarang - jarang berlaku dalam 5 tahun kebelakangan ini.


Aku juga peminat pasukan bolasepak Malaysia. Tapi tak dapat nak pergi Bukit Jalil atas banyak sebab. Hahaha. Tapi bagi aku tengok di stadium lebih menyeronokkan berbanding tengok di rumah atau kedai mamak! 2005, final Piala Malaysia, Selangor melawan Perlis memang best tengok 80,000 crowd dalam Bukit Jalil.

stadium bukit jalil
Harap - harap Pasukan Kebangsaan tak mengecewakan peminat. Kalau kalah pun aku rasa tak kisah mana, cuma yang penting jangan kalah mudah, permainan tak menarik dan takde effort nak halang pergerakan lawan. Kalau boleh menang, itu memang bonus berganda untuk peminat.


Sebenarnya, kita tak boleh mendabik dada sangat bila kita tahu kita ada peminat. Sebaliknya kita kena risau dan berjaga - jaga untuk maintainkan peminat yang ada. Kena kekalkan apa yang buatkan peminat mula meminati kita, hahaa ayat dah pusing - pusing nih..


Bagi aku, khususnya padinno.com, aku sangat menghargai dan terharu dengan sokongan pembaca (peminat jugak la kot), yang membuatkan blog ni terus hidup dan dapat juga menyambung domain ini untuk setahun lagi..


Aku tahu, ada pembaca yang datang dan pergi, dan ada juga pembaca regular. Sangat menyeronokkan dan pengalaman macam ni bukan boleh hadir dengan senang.


"kalau padin nak tau www.padinno.com nie la yang bukak mata aa pasal dunia blog nie
...aa start bukak blog nie since 3Dis2010 lagi...pastu aa bukak hari-hari blog hang nie...
lebih kurang silent reader la..hohohohoho....lama-lama baru aa bukak blog orang lain pulak...then... baca lagi"


Sangat mengharukan. Aa ni bagi aku seorang penulis yang santai dan selalu je berkongsi tentang kehidupannya. Bahasa yang digunakan pun boleh tahan, taklah terlalu rumit dan juga taklah terlalu skema macam blog aku nih..


Kawan - kawan, bagaimana anda menghargai peminat anda? :D

0 comments:

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap