padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » Bila Larut Malam

Bila Larut Malam

/ July 5, 2011 /
Selamat Datang Ke padinno.com


Hai hai hai.. apa khabar anda hari ini? Sihat sejahtera hendaknya di samping menjalankan tugas hakiki dan tugas - tugas lain. Kalau anda seorang pekerja yang berdedikasi, fokus dengan kerja anda, kalau anda masih bersekolah, jangan lupa siapkan kerja sekolah.


Hmm, dah 5 hari kita berada dalam bulan Julai, arghhh gagal lagi nampaknya aku nak buat post sehari sekali. Hajatnya bulan ni nak lepas 20 entry tapi nampak gaya macam tak kesampaian je kan. Tapi apa pun masih awal.


Yeah, banyak perkara yang di perkatakan minggu ini. Hal pasukan Malaysia yang melangkah ke pusingan kedua kelayakan Piala dunia 2014 meskipun tewas di Taiwan tapi tetap mara dengan kelebihan jaringan gol di tempat lawan. Mengulas mengenai perlawanan? Err.. tak perlu lah, ramai orang dah memperkatakannya.


Tidak kurang juga perkara berkenaan perhimpunan yang akan mencetuskan huru hara [?].. emm aku tak bercadang untuk mengulas lanjut.. ramai orang juga telah memperkatakannya. tunggu, dengar dan lihat je apa yang akan terjadi kelak.


Dalam blogosphere sendiri pun dah banyak je aku tengok orang memperkatakan atau menjayakan Wordless Wednesday, Spontaneous Thursday, Super Sunday [?].. Monday Blues [?] Tuesday? Friday? Saturday? Apa pula lepas ni?


Heh, kebanyakan orang dah bercerita, menulis, mengulas mengenai isu semasa. Well, zaman sekarang bukan susah nak dapat informasi kan? Bersepah - sepah.. Like says, 'maklumat di hujung jari'.. Ehemm..


Jadi, apa yang perlu di tulis lagi dalam blog ni? entahla kan.. Nak bercerita pasal diri sendiri je tak seronok juga.. Kehidupan biasa yang semua orang lalui juga, bekerja, makan dan bersosial. Nak bercerita mengenai tajuk berat, nah.. kat tempat kerja pun dah bermacam perkara berat menanti di tambah pulak pengisian blog dengan info berat.. ngeh~

cuando seas mia

Perenggan ke lapan, masih tiada apa yang harus di perkatakan. Jam sudah bergerak ke angka 2, elok rasanya aku menghabiskan entri ni, dan bolehlah shut down komputer dan shutdown kepala otak aku juga :D Terima kasih membaca..


0 comments:

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap