padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » Tuah Ayam Nampak Di kaki

Tuah Ayam Nampak Di kaki

/ March 23, 2011 /
Selamat Datang Ke padinno.com


Ya, tuah ayam nampak di kaki, tuah aku? Nampak di kasut bola Nike Mercurial Victory hehee.. Masih ingat blog entri aku yang lepas, mengenai hasrat aku ingin membeli kasut bola baru. Ternyata, tuah aku lebih bernasib baik dengan kasut baru.


Pada awalnya memang aku menggunakan Nike Mercurial Velocci, tapi setelah beberapa perlawanan, aku masih buntu untuk menjaringkan gol. Jadi, aku mengambil keputusan untuk membeli kasut baru, dan ternyata Nike Mercurial Victory memang memberi tuah kepada aku.


Sejak menggunakannya, aku sudah kembali menemui sentuhan, dan aku selesa memakainya, haha memang takde kena mengena dengan tuah kasut, tapi sebagai menyedapkan hati je ekekee.. Dalam beberapa siri perlawanan persahabatan, termasuk Sukan Staff IKM/KKTM yang baru sahaja berlangsung, menampakkan sedikit perubahan.


Aku kongsikan beberapa gambar ketika di KKTM Masjid Tanah, Melaka. Layan..

panas badan
sesi panas badan di sebelah pagi...

masuk padang
Nak masuk padang pun boleh tengok kasut lagi..

gold medal
Inilah pingat emas kami!!


Oh ya, sebelum terlupa, aku juga memberikan sedikit sumbangan untuk pasukan DTM Gas, untuk jersi, dan menamakan blog aku sebagai penaja rasmi skuad tersebut. Tema kuning-hitam? Semestinya, identiti padinno.com! Hehee..

jersi padinno

Terima Kasih ~ Datang Lagi

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap