padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » Kalau Ada Yang Merindu

Kalau Ada Yang Merindu

/ March 14, 2011 /
Selamat Datang Ke padinno.com


Kesinambungan daripada blog entri lepas, nostalgia masa lalu memang sukar di padam.. Berdasarkan komen yang aku terima, apa yang dapat aku simpulkan setiap kenangan itu sebenarnya sentiasa mekar walaupun keadaan telah banyak berubah.


Kenangan seumpama itu menggamit perasaan kerinduan. Rindu permainan masa lalu, rindu kawan - kawan lama, dan rindu suasana lama. Rindu buah hati lama? Ahah, mungkin boleh masuk dalam konteks nostalgia juga hahaa..


Dalam sehari dua ini, tiada apa yang aku buat sangat, selain bercuti dan berehat. Tinggal beberapa hari sahaja lagi aku akan pergi ke Melaka untuk menjayakan Temasya Sukan IKM/KKTM SeMalaysia untuk staff. Latihan kian giat di jalankan dan aku termasuk dalam program itu.


Sasaran untuk bolasepak semestinya yang tertinggi iaitu pingat emas, dan aku berharap aku dapat memberikan aksi terbaik kelak. Latihan yang amat memenatkan tapi aku seronok berada pada keadaan sebegini, dan memastikan aku sentiasa cergas dan dapat mengawal pemakanan juga. Latihan ini juga untuk diri sendiri sebenarnya :D


Mungkin juga, dalam tempoh ini aku tidak dapat berada di atas talian dan menjenguk blog rakan - rakan. Tambahan pula khidmat jalur lebar aku juga dah sampai limit, hohoo akibat dari asyik menonton dan memuat turun video - video menarik bolasepak, dan pastinya menonton kelab Pelita Jaya dan Safee Sali beraksi secara langsung menggunakan internet.


Jadi, kalau tengok pada tajuk kali ni, kalau ada yang merindu.... ehemm.. perasan je kan, hahaa kalau ada yang merindu tentang Perjalanan Ini, semak lah penulisan - penulisan yang lepas :D Mungkin ada perkongsian yang anda semua terlepas baca, dan tak pernah baca hehee


Oklah, aku rasa pendek sahaja kemaskini blog entri kali ini. Jangan kata entri ini sekadar melepaskan batuk di tangga, tetapi cukuplah aku menyatakan saat ini aku sangat rindu pada arwah kakak sulung aku yang masuk tahun kedua pemergiannya.


Apa yang anda rindu saat ini??

Terima Kasih ~ Datang Lagi

0 comments:

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap