padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » GESS Alumni Dinner

GESS Alumni Dinner

/ December 3, 2011 /
Pejam celik dah masuk bulan 12 untuk 2011 ni, bulan terkahir untuk setiap tahun. Biasanya yang seronok budak sekolah la pasal cuti sekolah, tak seronok kalau kena giliran berkhatan, dan mungkin ada yang mengambil kesempatan untuk melangsungkan majlis pertunangan, majlis perkahwinan dan lain - lain majlis yang difikirkan perlu.


Bagi aku sendiri, bulan ini agak sibuk dengan menanda kertas jawapan peperiksaan akhir semester. Masa yang di beri agak singkat juga, maka kena habiskan juga menanda sebelum keputusan tersebut di bawa ke mesyuarat senat peringkat pusat dan ibu pejabat. Lepas tu, baru boleh mohon cuti, :D


Cuti tahunan masih banyak berbaki, dah di campur tolak dengan baki bawa ke depan dan GCR, aku masih boleh cuti 2 minggu lagi bulan ni, wohaa! Setakat ni, aku memang jarang - jarang ambil cuti, belum ada kegunaan mendesak.

gess alumni dinner
Oh ya, sebelum terlupa 2 Dec, aku menghadiri GESS Alumni Dinner, anjuran GESS UTM (Gas Engineering Student Society) di Banquet HEMA Hall, UTM Johor. Kebetulan aku free, dan dekat je lokasinya, boleh lah datang hehee.. Tak ramai pun alumni yang datang, tapi kira OK lah boleh duduk dan berjumpa semula.


Gempak - gempak juga position kerja diorang, hehee rata - rata as an engineer lah, tapi aku? hahaha.. PLV pun, jadilah :D. Bila sebut je PLV, junior masing - masing menggaru kepala yang tak gatal. Hahah, takpe. Kalau aku dulu pun, tak pernah tahu pun ada jawatan PLV, ngee~


Ok, itu sahaja kemaskini ringkas untuk posting pertama bulan ini. Selamat berhujung minggu. Jaga diri, hiasi peribadi, taraa..

0 comments:

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap