padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » Wahai Teman

Wahai Teman

/ December 28, 2011 /
Salam. Apa khabar anda di sana? Barangkali ada di kalangan anda yang masih bertugas, ada yang baru memulakan cuti, mungkin ada yang masih bercuti dan mungkin ada yang akan memulakan tugas semula. Walau apa pun keadaan anda, di harapkan semuanya baik - baik sahaja.

Wahai teman,
Hehee.. Tahun 2011 ni aku rasakan tahun yang paling manis buat diri aku rasanya. Yelah,memang pon kita di sarankan agar menjadi yang lebih baik dari yang sebelumnya.. Sebelum ini mungkin aku rasakan 2009 tahun paling manis untuk di kenang, tapi 2011 ada cerita berbeza. Hee..


My EG

Secara rangkuman, cabang kerjaya : Aku di sahkan dalam jawatan pada pertengahan 2011. Lulus Ujian Induksi Umum dan lulus Ujian Perkhidmatan Awam serta mendapat rekomen dari pengawal pusat, Alhamdulillah aku di sahkan jawatan dalam masa 1 tahun 4 bulan sejak mula berkhidmat. Selain itu, menerusi opsyen SBPA, gred jawatan aku bertukar daripada J 41 (Pegawai Latihan Vokasional) kepada DL 1-1 (Pegawai Latihan Kemahiran).

Hee, untuk peribadi....... aku memiliki kereta pertama pada Julai 2011.. Honda Civic EG9. Mungkin ramai yang tak tahu model ni, tapi bagi penggemar kereta terutamanya Honda, pasti kenal sangat Ferio ni kan? Hee, di jadikan cerita, aku balik kampung Aidilfitri tahun ini dengan kereta tanpa memegang lesen D. Heheh, sebenarnya aku ambil lesen kereta sebulan sebelum beli kereta, tup tup tarikh ujian JPJ di lewatkan.. 

Dalam skop peribadi juga, 2011 memahatkan satu lagi kenangan manis. Bagi yang mengikuti Perjalanan Ini, pasti sedikit sebanyak mengetahui kisah Cinta Pertama yang dah masuk Bab Ketiga. Barangkali mungkin ada di antara anda menantikan Bahagian 4?

Skop blog pula, haaa... 2011, ade 155 blog post, kali terkahir aku periksa PR2 dan alexa Ranking dalam lingkungan 250K. Dari pengunjung, di akui memang ada datang dan pergi hee tapi takpelah mungkin sesetengah blog entry relevan untuk mereka dan sesetengah lagi tak membantu kan?

Aku rasa setakat ini sahaja, jumpa lagi untuk 2012. Adios,

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap