padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » GADIS DESA

GADIS DESA

/ May 15, 2010 /
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Emm, di malam hari yang dingin nih, tatkala angin menggigit lembut pipi ini, cewahhh ayat bermetafora pulak... aku cuba lelapkan mata tapi tidak berdaya... kerana, aku asyik terfikirkan si dia..


Erkk.. gambar siapa pulak ni ya?.. he he.. Ini bukan artis, okey?.. Dan juga bukan model tempatan, dia ini adalah seorang Doktor, eh bakal Doktor.. he he.. Apa kena mengena dengan entry ni?.. Ei mestilah ada kena mengena, sebab aku asyik terfikirkan dia, hokey!!hahahaha..


Tapi, jodoh pertemuan ini di tangan Tuhan Yang Maha Kuasa. Aku hanya boleh berusaha dan berharap akan ada jodoh antara aku dan si dia... ["mungkinkah si dia akan menjadi milikku?"] he he err, suka juga aku nyatakan di sini, semoga kalian mendapat jodoh yang kalian inginkan... Amiiin..


30 comments:

{ IbuHakimHaikal } on: 08:36 said...

padin..doa byk2 mintak ngn Allah semoga bertemu jodoh dgn si dia ni...klu dah mmg jodoh ko tak kan ke mana padin.. ;)

{ sarah shafie } on: 09:48 said...

semoga berkekalan hndaknya...hehe..

{ Nuraisyyah } on: 09:59 said...

husyoo..cumel nye awek padin..muahahaha..;p smoge hngge ke jinjang pelamin + ke anak cucu n cicicicicicitttttttt..hahak..:D

{ Mis Erika } on: 10:20 said...

xkn lari jdoh dikejar..hihihi :)

{ padin } on: 11:54 said...

hehehe...

{ s h e e } on: 11:57 said...

gudluck padin...i sokong u dr belakang...hehe...insyaAllah...kalo jodoh x ke mane...

{ ~ ReD ~ } on: 12:29 said...

yihaa!! padin dh nak kawen..:D

{ azie } on: 13:58 said...

cun awek padin, moga cpt2 la ko kawen hehe :)

{ padin } on: 14:05 said...

he he..

{ Azizul Luqman } on: 14:33 said...

perghh...
bakal doc siot...
heheheh...

{ ApekxHensem™ } on: 14:41 said...

semoga ada jodoh..apek jugak yg sendirian kekekeke

{ aesthetic } on: 15:03 said...

peewitt...padin 2..nti nk kwen jemput la..hehe

{ snow white } on: 19:17 said...

padain snow cam kenal jer perempuan tu...buah ati ek.. somoga ada jodoh antara kamu dan dia..

{ Syahrul Iman } on: 23:57 said...

tahniah padin..aku doakan korang bersama..hehe..nanti dah kenduri, jangan lupe ajak aku k..

* pasnie kalau aku sakit pape, leh jumpe doktor tu kan..dpt diskaun ckt..wakaka

{ padin } on: 00:50 said...

takde dialog yang dapat aku ujarkan selain "he he he"

{ jeka~ } on: 02:11 said...

serius laa padin?kamu dah ade awekk??hahaha..ape cer nie padin?

{ rutikeben } on: 04:34 said...

amin.......

smoga jodoh korang panjang..

{ sugar2 kapas strawberry } on: 13:21 said...

uishh..dpt bakal doctor tuh!
semoga jodoh anda kekal ;)
amin ;)

{ padin } on: 15:52 said...

he he he

{ Ery Farieha } on: 21:51 said...

ni gadis desa hana zaty tu ke?
hhohohoohh

{ dinie } on: 10:47 said...

doktor... tlg... sy sakit dada... sb tlalu terkejut... huk...huk...

{ Liyka } on: 14:35 said...

tahniah padin,, sweet nyee dia padin, smoga kau dijodohkan ngan dia. doa la banyak2 ye..

{ belalang hijau } on: 19:37 said...

mengharap x pe...
jgn x bleh harap sudah...
huhuhu...
nmpk nye akan ade kesinambungan baru dalam hidup padin pe pas nih?
hee...

{ padin } on: 19:42 said...

He He He..

{ mimi } on: 20:09 said...

salam....
kak mimi ader hajat kat sini...
nak letak banner kat blog ini kalu tak keberatan bg tuan blog...itu pun kalau tuan punya izinkan..

nie alamat banner untuk header kak mimi

http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png
terima kasih

{ Chaon Cornerz } on: 21:12 said...

padin.. kalo dah jodoh tak kemana.. usaha dlu padin.. ngee~

{ kak cabai } on: 12:54 said...

salam, padin moga Tuhan makbulkan doa yang ikhlas dari hati mu dik.. amin..

{ padin } on: 19:37 said...

Amiinn...

{ mankete } on: 02:06 said...

ehem... amin buat sahabt..moga dipercepat jodoh ekekek...

{ padin } on: 00:54 said...

he he he

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap