padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » MILIK SIAPAKAH GADIS INI 2

MILIK SIAPAKAH GADIS INI 2

/ May 12, 2010 /
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

emm.. kali ini baru ada berkesempatan nak menulis di halaman sendiri.. he he.. [kalau tak, sibuk membaca penulisan orang je..] kui kui.. gelak untuk diri sendiri..

Okey, entry kali ini bersifat santai je.. Kalau entry lepas, aku cuma letakkan gambar lukisan je.. kali ini aku nak letak gambar yang betul, tuan punya dah bagi izin he he...


Lukisan ni taklah secantik hasil dari ESTHER.. lukisan dia lebih teliti dan kemas.. tapi Tuan Punya cakap rating gambar nih 9/10.. kira A la tu kan.. hehehe..




Ok, gambar siapa ni ya? Nama dia Nur Hafidzah Abd Rauf, hehe ada siapa - siapa kenal ke? Nak kenal ke? He He He, Hafidzah ni aku kenal sebab dia ni satu sekolah menengah dengan aku dulu.. Konon - konon skandal la dulu time sekolah, wah!!kecik - kecik lagi da pandai skandal ek? Err, kisah lama tuh.. Sekarang ni?.. Kami masih berhubung, bertanya khabar.. Cuma, tarikh last aku jumpa Hafidzah ni masa amik result SPM 2003.. Entah bila pulak boleh berjumpa lagi..

Okey, dah siap entri nih.. takde apa sangat nak di terangkan berkenaan pemilik gambar tu.. saja nak tunjuk gambar sebenar Tuan Punya.. he he he..

*Masih berhutang dengan Kachang, Aisyya, Taibwahid, Miera.. Nanti aku siapkan ya


16 comments:

{ Nur Hidayah Yahya } on: 12:24 said...

alaa padin..beria nya la aku tunggu apa story di sebalik gambar neh. kasi nama je? aku kasi kau 3/10 la. hahahhaha.

{ s h e e } on: 13:44 said...

hahah...siapakah gadis ini?

ooo...padin...senyap2...

{ padin } on: 13:53 said...

kech : lalala thanx rating tuh

shee : Siapa? kan nama dia hafidzah he he

{ snow white } on: 13:58 said...

awek ko ke nie padin...comel..hehehe

{ Nuraisyyah } on: 14:54 said...

leeeeeeeeeee..engatkan awek padin..muahahahhaha..;p

{ kaChaNG_dEwa } on: 19:21 said...

aiseyhhhhh...sejuk mata aku nengok awek nih.lalalaa~

{ padin } on: 20:58 said...

SW : err.. teman tapi mesra kot ekeke

aisyya : uit simpan sikit huruf "e" tuh

Kachang : nape bole jadi sejk plak

{ ~ ReD ~ } on: 23:12 said...

jadi la lukisan ngan pic tu...pandai dia lukis..:D

{ aesthetic } on: 00:28 said...

smboi padin..pndai scandal2 ek..hihi

{ padin } on: 01:01 said...

Red : mekaseh

aesthetic : bole la sikit - sikit

{ Mis Erika } on: 19:25 said...

uiseseseh..hmpir sma la lukisan tu..thumbs up! :)

{ ASSOYFINGER67 } on: 11:45 said...

senyum yang menarik...boleh buat.......koleksi haha..apalagi padin!(mlm tadi mati2 aku ingat kao pompuan hahaha

{ ASSOYFINGER67 } on: 11:47 said...

Tak perasan aku header kao tu..haha...ngantuk kot...mlm tadi overdose...

{ padin } on: 12:40 said...

erika : thanx dinda.. ha3

assoyfinger67 : ha3 apa da kau nih.. hehe

{ MissXYZ a.k.a Abaikan } on: 01:19 said...

hahaha (GELAK BESAR AKU)

{ mankete } on: 01:56 said...

ehem2

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap