padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » AKU ADA SATU CERITA [PART II]

AKU ADA SATU CERITA [PART II]

/ May 2, 2010 /
Assalamualaikum dan Salam sejahtera

okey.. kesinambungan daripada entry AKU ADA SATU CERITA, kali ini aku nak membebel untuk part II pulak.. he he.. err, jap aku nak buat notis amaran jap

[amaran : entry ni panjang, kalau malas baca, anda boleh terus klik post comment kemudian tulis enrty kau best/xbest]


hokey, amaran pun sudah siap pasang, masa untuk membebel la.. kiki


kalau korang tengok, akhir - akhir ni entry aku berkaitan dengan menjawab tag takpon terima award je.. bermula dengan Aishah, pastu Miza, Cik Kiah & Kech, Panadol, Snow White, Jericho, Erika, ibuhakimhaikal & MissXYZ.. dan sehingga aku membebel ni, aku masih ada berhutang dengan TaibwahiD dan PUPUT.. he he thanx kawan - kawan yang sudi memberi award dan soalan - soalan pada aku..


Huhu, ok.. lepas je aku siapkan entry AKU ADA SATU CERITA tu, aku terus buat EMPAYAR HITAM.. apa bendanya EMPAYAR HITAM tu? Kumpulan kongsi gelap ke?.. taklah.. he he pergi la tengok kat pages tu.. [sinopsis : kenalan yang sangat sempoi].. hehe aku bagitau diorang ni bukan geng- geng untuk klik hokey? join EMPAYAR HITAM ni kena berhati tegar la.. ngeh ngeh.. ok tamat di sini kesah EMPAYAR HITAM..

Jadi bila melepak kat rumah geng - geng nih, mesti la diorang pun ada geng diorang sendiri juga, Contoh? ok, Chaon dengan teman - teman dia [tuan mario, naomei, nina, effie], [cik kiah-p3perak - cute - TTT], secara tak langsung aku pun boleh kenal antara geng - geng diorang nih.. Jadi di sebabkan makin lama makin ramai geng yang da kenal, so aku melepak je la kat rumah chaon tu.. kat situ ada bilik bersembang yang lebih luas dari kotak jerit..


memang ramai la kat situ, tapi tak semua datang serentak la.. kalau serentak, agaknya hiruk pikuk la.. jenuh chaon nak order milo bagi tetamu minum kan.. he he.. disebabkan chaon selalu je busy, orang berkunjung dia takde pulak, so dia bagi kunci umah dia kat aku.. and assigned as "penyambut tetamu".. miahahahaha.. wah dah di beri jawatan macam tu, aku gunakan la sepenuhnya.. hehe, tiap ari boleh kata ada je pengunjung baru yang datang.. contohnya, fadzihani, snow white, fizza, yatie.. tu semua muka baru tu.. bila muka baru ni, aku sebagai penyambut tetamu kena la interview, hehe bukan apa senang nak promote kat kengkawan lain je..


ha, kan aku dah kata.. panjang weh... dalam meronda - ronda tu jugak, sempat la berkenalan dengan kachang.. hee, memula kenal pon pasal aku terbaca entri dia pasal aku terlewat masuk exam, aduyai.. jangan buat macam tu ya kawan - kawan. bertitik tolak dari itu la aku geng dengan kachang, pasal aku pun ada kisah di sebalik keywords "terlewat" nih.. ok kachang, nama kau da ada kat sini..



Selain daripada ni, aku pernah jugak berjumpa dengan blogger lain, contohnya Ameera.. dia student UTM yang sedang menjalani Latihan Industri kat Kajang..
Dan yang kedua, TaibwahiD la.. mesti jumpa punya, pasal dia ni cosmate aku masa kat UTM dulu.. Cekal brother kita ni weh, bisnesman muda yang kian menempa nama.. gambar ni aku korek kat blog dia miahahaha abaikan manusia yang memakai topi itu, hehe.. eit, Taib, TTT takot dengan engkau, apa yang dia takutkan, kau siasat sendiri ya? miahahaha





okey, cukup sampai sini dulu.. mana - mana nama geng yang tak tertulis tolong sound kat tepi telinga aku nih kuat-kuat hokey?.. hehehe biar aku ketok balik dengan spanar kepala korang tuh!! hehe sebagai ujian untuk geng berhati tegar..

Sekian..


Idea from : ReD LindA


22 comments:

{ padin } on: 21:57 said...

fizza punye link aku lupa.. nanti aku jejak balik

{ NichKhun } on: 22:09 said...

hahahhaha tapi skang padin da tak lepak uma cha0n kan? =(

{ BaBy } on: 22:16 said...

ala bkn slalu pun semak kat entry padin..heheheh..thanks.. :)
skrg cute dtg semak bg komen lak..

{ padin } on: 22:19 said...

nichkhun : a'ah da xlepak situ..

BaBy : he he xpe je cute.. thanx komen sini

{ kaChaNG_dEwa } on: 22:41 said...

Perghhhh.....!!Sejuk ati nengok nama aku kat entry ni.miahahaa..

walapon ko dah klentong aku ngan entry EVO baru ko tu..Aku maafkan sepenuh jiwa dan raga pas baca entry ni.wakakaaa..

makaseh bro.

{ ikhayusuf } on: 00:02 said...

padin!ko xpenah jupe ak ke?hahahaha

{ si[jari] telunjuk } on: 00:07 said...

yeahhh...rombongan cik kiah datang bertandang...patutla chaon salu cari padin..jadi penyambut tetamu rupenye..:)

{ padin } on: 00:10 said...

kachang : hehe bukan niat nak tipu

jeka : errkk aku sudah terlupa kamu

jari : hehe xdah kot pasni, da pulang kunci

{ RastaMat } on: 01:57 said...

oioi..
aku pendatang baru Empayar yang hitam itu..
tapi aku nak jugak masok dalam ini cerita..
PADIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(aku jerit kuat2 sebab ko suruh)

hahaha...

{ taib wahid } on: 02:58 said...

aih,aku pon tak penah nampak jaika itu,membe ko ke din??hehe

aik,pehal plak TTT tu nak takot ngn ako??ako de wat salah ngn die ke bro??hehe

{ Chaon Cornerz } on: 05:14 said...

wuishooO.. panjang nye cite.. xpe padin.. boleh je lepak slalu.. buat macam rumah sendiri.. hehhe..

{ TTT } on: 07:02 said...

padin botaaaaaaaak!!
Ermmm hai abg taib..hehe

{ IbuHakimHaikal } on: 08:35 said...

Padin segan? hehehe.. ;)

{ snow white } on: 08:35 said...

hai padin..ingatkan marah SW... SW pun dah lama x pergi lepak umah chaon, selepas pulang mlm tu... bkn merajuk ek..tp sibuk sngat sb skg student baru nak masuk...bnyak surat tawaran yg nak kena uruskan... so lepas ni,klu padin nak lepak lg umah chaon jng lupa ajak SW sekali ek....hehehe

{ padin } on: 10:28 said...

RastaMat : oit, mekaseh tolong jerit, hehe maybe part3 nnt okey?

Taib : hahaha jaika kecik ati plak

Chaon : tengok mood la chaon hehe

TTT : hehe, ketok pale laju2 kang

ibuhakimhaikal : segan la, aku ni pelahap makan kepsi he he

SW : hehe biasalah ada masa free, masa xfree

{ Yatie } on: 23:21 said...

Salam Padin, hai terima kasih sekali lagi...akak seganlah awak2 kat sini orng muda2...apa pun Padin dngn Chaon mmng baik hati...semoga hidup sentiasa di berkati.

{ hani } on: 23:40 said...

padin mmg spoting..berbudi bahasa..ramah mesra jadi pyambut tetamu..ha3

{ taib wahid } on: 01:30 said...

Padin mesra?? Benarkah?? hehe

{ padin } on: 11:17 said...

kak yatie : hehe, apalah kesahkan umo ni kak.. muda ke berumur ke kalau nak berkenalan xkire dah semua tu, hehe anyway thanx kak..

hani : hehe, thanx kak hani.. (:

TaibwahiD : Mesra - mesra auww gitu!! miahaha

{ ikhayusuf } on: 22:13 said...

taw xpe...kecik ati dah ngn korang...huhu

{ KERAK NASI } on: 09:34 said...

bile nk jmpe aku?

hee...fes time singgah sini :)

jmput ke blog :)

{ padin } on: 19:06 said...

ikhayusof : manusia kan xlepas dari masalah lupa hehe

Kerak nasi : kau katne? boleh je jumpa sesape lagi.. jom jom

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap