padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » MITSUBISHI EVOLUTION VIII DALAM GENGGAMAN

MITSUBISHI EVOLUTION VIII DALAM GENGGAMAN

/ May 2, 2010 /
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

MOOD : HAPPY


wah, beriya - iya je mood happy ni kenapa? he he.. Tengok title post la weh.. he he.. Akhirnya, benda yang jadi impian telah menjadi kenyataan.. ya, Mitsubishi Evolution VIII yang selama ini menjadi idaman telah berada dalam genggaman aku.. Nekad je benda - benda yang kita nak beli ni, HAPPY tak terkata nih.. he he he


Amacam geng? Smart tak? he he dah lama mengidam weh.. dah.. jom layan gambar - gambar Evo. baru aku nih..




*Encik Harith sedang bertungkus lumus memasang Evo. aku he he*

wakakakaka.... Sejam baru siap pasang sempurna jadi macam ini.. Sori le Encik Robot.. engkau telah di sumpah menjadi kereta selama - lamanya..
*ok sila ketok kepala aku sekarang.. he he


25 comments:

{ ferienza hezra fara } on: 18:34 said...

aku kechik je padin
so,bole naik kan.
ahahahaha

{ BaBy } on: 18:37 said...

ala padin ni..
ingat e apa ler..
nk kena sekeh nih.. :P

{ padin } on: 18:44 said...

fara hezra : kalau muat jom naik bole pi ronda2

BaBy : kan da bagi peluang tu ketok kepala, ketok je jangan sekeh he he

{ IbuHakimHaikal } on: 18:48 said...

ye..ye..lepas ni padin dah tak kene ujan lg..tp klu ko jd orang kerdil lah..huhu..

{ PUPUT } on: 18:51 said...

perghhhh matau...besh3...adobot??aku igt autobot..huhuhu...

{ padin } on: 18:55 said...

IBUHAKIMHAIKAL : he he kejap nak kecikkan badan,

PUPUT : Roadobot la.. pasang manual punye, kalau transformer just oush one button, done!!

{ padin } on: 18:55 said...

*push

{ kaChaNG_dEwa } on: 18:57 said...

Cissss..ciss..and ciss lagi.ko ni padin memang nak kena sekeh ngan aku.hahaa..

beriya je aku nak puji tadi.last2 kantoi tertipu.huaaaa....owhhh tidak.kachang tertipu buat pertama kali.

dushummmmmmm**
*Lembu itam ko nanti aku amik k*

{ yAtiE } on: 19:22 said...

bru nk stat kagum, aleh2 herrmm..
hampeh btol la ko ni pakcik padin
haha

{ padin } on: 19:41 said...

kachang dan yatie : penah dengar tak " tapak yang ke seribu adalah bermula dengan tapak yg pertama" he he ni langkah pertama la.. nanti2 akan ku persembahkan jua Evo yang betol..

{ Din.. } on: 20:04 said...

nak tumpang..heheh

{ NichKhun } on: 20:05 said...

wahh padin !!! lawa nyerrrr evo kau... mitsubishi evo ko sungguh mantap !! waaaa aku tertipo.. ingat evo betol..cesssss

{ puterapescado } on: 20:45 said...

gigih aku membaca....terkejut boleh angkat EVO dah..hehe..

rupenye tipah tertipu...

{ padin } on: 20:51 said...

din : tumpang je ke? try bawaklah

nichkhun : evo betol la tu, skala je 1 : 18

puterapescado : tu impian mase umo 17, impian sekarang maybe 4 - 5 thn lagi terlaksana insyaAllah

{ si[jari] telunjuk } on: 00:18 said...

uhuk2....uhuk...daku tertipu

{ s h e e } on: 10:07 said...

tahniah...anda berjaya menipu org len...tp tidak sy...huahuahaha...padin poyo...

{ padin } on: 11:06 said...

cik kiah & shee : he he he

{ djambu puadovich } on: 14:39 said...

macam real siot! fuhh~

{ NiZaM LiMiTeD } on: 01:29 said...

superb..pasni mntak tolong doremon kasi bdn kecik.ahaks..

pandai la tgkap gmbar dekat2 cmtu nmpak mcm real.. tertipu haku.kehkeh..

{ padin } on: 19:09 said...

djambu : ni plastik je, kalau besi mau ribu riban harge dia

Nizam : err.. soh doremon kasi besar la keta tu, xpayah beli keta lain nanti hehe

{ farah@pa'in } on: 17:05 said...

haha sengallah kO padin.mati2 ingta kereta real.da bersinar2 mate ni nak ngOrat ang wakaka

{ Yuni Aisyah } on: 13:00 said...

hahaha..mule tgk ingtkan kete btol..rupe2nye kete mainan..tecik jer..hikhik..

bru je nak soh padin jemput..=P

{ padin } on: 15:09 said...

pa'in : ala, kalau mainan pon, xbole ngorat gak ke? hehe

yuni : hehe, ala, kite panggil la doremon besokan keta ni jap ekeke

{ ..mem0ir Qaira.. } on: 14:09 said...

really impress..haha

{ padin } on: 19:46 said...

he he he mane la ade duit nak beli EVO betol2 ekeke,

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap