padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » Aura Yang Hilang

Aura Yang Hilang

/ February 6, 2012 /
Aura. Suatu perkara yang tidak dapat dilihat secara terus melalui mata kasar, tetapi kita boleh sedar kehadirannya. Melalui rujukan dan pembacaan aura di terjemahkan sebagai sesuatu suasana yang punya kualiti tersendiri tetapi tidak ketara yang seolah - olah mengelilingi seseorang atau benda.


Merujuk kepada laman Pusat Rujukan Persuratan Melayu, aura di takrifkan sebagai suasana atau perasaan halus yang menyelubungi diri seseorang atau sesuatu.


Heheh, Jangan risau, artikel ini tidak serius seperti yang anda sangkakan. Seperti yang aku karangkan dalam blog entri terdahulu, hidup ni janganlah terlalu serius. Ukirkan senyuman, pasti ramai yang bahagia. Hehehee.. Tiada apa yang yang lebih penting apabila melihat individu di sekeliling kita ceria dan bahagia sentiasa.



"Weh, ko kenapa? Aku tengok entri ko sekarang pendek dan ringkas je.. Tak puas baca lah.. Dulu entri ko panjang, memang aku tak baca semua tapi aku boleh dapat scan la apa yang ko nak deliver, tapi sekarang dah pendek - pendek.. Hilang aura ke??" - Cik Tom


"Dah kurang entri motivasi sekarang eh? Best je awak kaitkan pengalaman sendiri untuk jadikan motivasi tapi sekarang awak ni da macam takde motivasi je, blueerrkk!!" - Ani


Antara komen rakan blogger yang menegur aku supaya bangun dari tidur.. Eh salah, bangun dari lamunan. Wahahaa.. Ciktom.. Ani, ketahuilah..... aku dah takde idea dah. Wakakakaa....Nak siapkan entri ni pun dah entah berapa kali aku backspace. Kalau aku tak muncul tu, bukan bermakna aku busy, tapi aku takde idea. Baik senyap - senyap aja, hehee.. [Bajet ada orang tunggu sangat entri padinno hahah]

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap