padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » padinno @ 2010

padinno @ 2010

/ December 19, 2010 /
Selamat Datang Ke padinno.com


Seperti yang aku rencanakan pada blog entri lepas, kini aku sedang berehat dan menanti waktu untuk pulang ke kampung halaman. Hanya beberapa perkara yang perlu aku selesaikan sebelum bercuti 8 hari sehingga awal tahun depan.


Jadi, di kesempatan ini, sengaja aku mencari ruang untuk menyimpulkan apa yang berlaku pada padinno.com sepanjang tahun 2010. Pada mana - mana yang mengikuti setiap perkembangan dalam padinno.com, aku ucapkan jutaan terima kasih, tak kira yang lama atau baru, sama sahaja.


padinno.com @ 2010


Secara rasminya, blog ini di mula beroperasi pada 1 September 2009, dan bermula dengan padinno.blogspot.com sebelum bertukar domain pada 12 Ogos 2010.


1. 167 Blog entri
Sepanjang 2010, sejumlah 167 blog entri telah di hasilkan, merangkumi pelbagai label, termasuk tips, panduan, info, tag & award, contest, dan lain - lain. Maklumat penuh boleh tengok pada blog archive, ataupun Site Map. Jumlah blog entri paling tinggi dalam sebulan, adalah pada bulan Oktober dengan 19.


2. Page Views
Sehingga artikel ini di tulis, padinno.com telah mencapai 51,417 hits, di mana hits tertinggi adalah pada bulan Julai dengan 11,017 hits. Berikut merupakan sedikit perincian tentang blog entry popular.

3. Follower
Paparan statistik untuk jumlah pengikut padinno.com adalah 574. Aku amat menghargai setiap pembaca padinno.com, tidak kiralah berstatus follower atau pun tidak, selagi info yang aku berikan, berguna kepada pembaca, itu adalah hadiah kepada anda semua.


4. Contest
padinno.com telah mengadakan 2 kali contest, di mana yang pertama tertutup untuk pengopi tegar sahaja manakala yang kedua, adalah Pertandingan Lukisan Wang. padinno.com juga telah menyertai beberapa contest yang di anjurkan blogger lain, antaranya Pertandingan Header Tercantik, Picture of My Life, dan yang terkini Mahsuri dan Lagendanya.


Di kesempatan ini juga, aku ingin merakamkan terima kasih kepada Cikbelog dan Azmi kerana undangan untuk menyertai pertandingan blog terkemas. Ada masa, aku join ya.


Aku rasa cukup setakat ini sahaja untuk kali ini. Banyak perkara yang masih boleh di simpulkan tapi bagi aku cukuplah sekadar imbasan rawak sahaja. Impian untuk tahun depan, menjadikan padinno.com sebagai salah satu bahan bacaan yang bukan saja santai, malah berinfo untuk pembaca, mudah - mudahan.


Terima Kasih ~ Datang Lagi

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap