padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » Erti Popular

Erti Popular

/ June 29, 2010 /
Selamat Datang ke padinno.blogspot.com


Hai kawan - kawan sekalian, hehe tiada dialog yang dapat aku ujar, tiada kata yang dapat aku karang, melainkan "hehe" je.. Bukan apa, tak tahu lah nak gambarkan happy tu macamana, terharu tu macamana, penghargaan tu macamana.. Semuanya bercampur baur dalam hati ni, cewahh ayat ape ni huhu, maaf ya..


Ok, secara tepatnya, aku nak berterima kasih pada kawan - kawan semua.. Hehe, pasal.. Entri sebelum ni, aku nak bertanya pendapat korang pasal padinno.blogspot.com nih.. tak sangka, ramai yang bagi pendapat, yang aku yakin dan percaya tu memang lahir dari hati korang..

Aku amati tiap - tiap hari komen tu, teliti betul - betul.. Cuba fahamkan maksud yang tersurat dan tersirat.. Dan, aku akan cuba dan sentiasa berusaha menjadi yang lebih baik untuk korang.. Bagi aku, lebih penting mempunyai loyal readers berbanding kategori yang lain.. hehe kategori apa yang lain tu? Cari sendiri la, assingment untuk korang hehe..


Apa yang dapat aku simpulkan, matlamat aku nak mencari kenalan baru melalui pengalaman berbeza dah tercapai.. Ya, bak kata pepatah, "musuh jangan di cari.." Aku berblogging ni bukan nak cari gaduh, cuma nak menyampaikan.. memperingati dan saling berkongsi.. itu saja..

Menyorot komen Assoyfinger67,

"....kao buat atas dasar suka apa yang kao buat dinilai...dan dibaca...keiklasan kao tingggi dalam blog dan kao amat friendly...BUKA SAJA BLOG NI AKU AKAN(SEMUA ORANG) AKAN TAHU INILAH PADINNO BLOG yang beridentiti sendiri."

Komen
Belalang,

"...artikel lak mmg ok sebab ada gaya2 motivasi d setiap entry..."
Ya, aku mengarang menggunakan pemikiran aku sendiri, dan lahir dari hati aku sendiri.. Dengan niat, boleh berkongsi.. memang agak merapu je tips yang aku tulis, tapi cuba praktikkan, sebab itu semua PERJALANAN yang aku tempuh baik dulu dan sekarang..

Bagi aku, entri yang penuh dengan moral dan etika jauh lebih baik dari entri tentang menarik pengunjung, yang mana berebut - rebut mencari cerita - cerita panas, semata - mata menaikkan populariti blog, yang bagi aku tak berfaedah langsung. Jangan salah faham, tapi cubalah faham..

Aku menulis macam ni bukan sebab aku sebagai cikgu atau pensyarah, tapi sebagai seorang manusia. haha.. da panjang ni, takde pun sebut pasal erti popular.. haha, sebenarnya, bagi aku, popular itu subjektif. Pelbagai sudut pandangan yang menganugerahkan populariti tu.
hehe, da abes baca ke? hehe tolong aku suarakan pendapat korang, apa erti popular tu dari pandangan mata korang pulak... heh, nak menyelit gak nih, ---> aku ni popular ke? miahahaha, kalau ya, dari segi apa tu hehe... larikkkkkkk...

Terima Kasih ~ Datang Lagi

15 comments:

{ ++***hana zaty**++ } on: 22:44 said...

aah popular!

hee..

sebab cumel! hehe

{ RedBoy } on: 22:57 said...

dah abes baca dah..

entry yang orang suka baca dan lahir dari hati dia..

ko memang popular lah.. jealous aku..

{ padin } on: 23:02 said...

erkk hana zaty lagi cumil ekekeke..

Redboy : betul, asalkan ikhlas, boleh popular juga.. errk jeles plak ekeke

{ belalang hijau } on: 10:30 said...

wah...padin dah tukar template baru...nak tukar gak! nak tukar gak!

hee...

entry popular aalah entry yg dpt komen smpi 50 mcm entry padin "apa pendapat korang"

hee...

{ padin } on: 11:07 said...

hehe ade2 je Belalang nih.. jom le tukar ramai 2 ekekeke...

{ Yuni Aisyah } on: 16:26 said...

hehe..padin friendly..=P

{ MissXYZ a.k.a Abaikan } on: 16:46 said...

kunen pulok dah kerabat mane ni encik padin? ;)

smakin cun blog ko tahniah bro

{ ASSOYFINGER67 } on: 19:18 said...

popular tu macam DaHlialah ..hahaha....lepas popular...terpopular...pas tu...malas ler nak fikir...popular macam padin dah ler hahaha

{ Shamrin Mat Janih } on: 20:12 said...

templete baru ni fren..
popular tu abstrak...sikit fren. hehehe,
tapi aku boleh cakap padin popular.

{ azie } on: 20:33 said...

waaa padin dah tukar templete baru, igatkn dah salah masuk umh org len td hahaha.. padin mmg fofular pon hehe

{ padin } on: 21:48 said...

yuni : hehe yuni pon friendly gak, hehe

missXYZ : mekaseh ekeke, kerabat org perak lew hehehe

Assoy : hehe Sis Dahlia tu popular sgt ekeke.. mekaseh Assoy,

{ padin } on: 21:49 said...

sham & Azie : yup, template baru, maklumlah dah nak raya, kena pasang langsir baru ekekeke...

ye, popular tu abstrak dan subjektif..

hehe,popular ek? mekaseh ekeke

{ +qAsiH naDiRa+ } on: 22:36 said...

popular dengan keramahannya~
n___n

{ taib wahid } on: 01:00 said...

salam bro,

tukor wajah tak ajak tu,haha.

popular?? ako faham ape yg ko suarakan bro.pada ako popular di dunia blog tu ialah yg friendly,senang didekati dan penyampaian dan isinya memberi kesan kepada pembaca.

that's my opinion aje ye.

{ padin } on: 02:37 said...

Thanx Qasih & Taib..

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap