padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » 3 Tahun padinno

3 Tahun padinno

/ September 2, 2012 /
Kalau ikut bilangan hari, blog aku dah genap menjangkau usia 3 tahun. Dan dalam tempoh itu aku dah menulis 400 blog entri. Berbagai genre dan label. Setakat ini aku terus selesa dengan tema blog peribadi, sesuai dengan apa yang aku mahu dengan padinno.com, "perjalanan ini mengisahkan tips, panduan, cereka, perkongsian perjalanan hidup berdasarkan pengalaman aku sendiri".

Jika hendak dibandingkan dengan Ciktom, aku memang tertinggal jauh sedangkan Ciktom merupakan anak didik tak rasmi aku. Apa yang aku nampak, Ciktom memang gigih, sentiasa belajar dan sekarang dia dah meraih hasil melalui blog dengan usahanya sendiri.

Chrome, 2 Sept. 2012

Semua blogger kena jadi macam Ciktom ke? Tepuk dada tanya selera. Setiap blogger pun mesti ada target sendiri. Ehemm, duit dari Nuffang pun dah dapat, tak salah rasanya aku 'kembalikan' semula pada rakan blogger yang selalu hadir ke blog ini, tak jemu meninggalkan komen dan pendapat, sekaligus menjadikan blog ni tidak keseorangan.

Sebagai penghargaan, aku peruntukkan 5 pemenang yang akan memenangi RM10 setiap seorang. Senang cerita, Duit Raya Padinno la... Caranya amat mudah, anda isikan komen di bawah sahaja. (Komen Disqus). Kalau sistem komen tak keluar, tak tahulah pulak ye.. harap bersabar.

Tak perlu buat entri, just tinggalkan komen bermula dengan, "Pada aku/saya/(apa - apa kata ganti diri pertama), Perjalanan Ini................". Ringkas pun aku terima. Pemenang akan aku pilih sendiri pada 11 September 2012. (Tiru gaya bro Sop, hehee)

OK lah, itu sahaja. Aku perlukan pendapat anda untuk memperbaiki lagi kandungan padinno.com. Terima kasih.

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap