padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » Hadiah Ulang Tahun Kelahiran

Hadiah Ulang Tahun Kelahiran

/ September 13, 2011 /
Hai.. hai.. hai.. apa khabar anda sekalian? Pastinya sekarang kemeriahan sambutan hari raya sudah berkurangan, di mana pekerja kembali menjalankan tugas dan anak - anak kembali ke persekolahan dan mungkin segelintir darinya akan menghadapi peperiksaan.


Apa pun, seperti kata orang, hidup perlu di teruskan. Perjalanan yang entah di mana hujungnya perlu di jalani sebaik mungkin dan kesempatan itu juga perlu di manfaatkan untuk bekalan di hari muka kelak.


Ulang tahun kelahiran merupakan tanda padin junior sebagai umur kita meningkat setahun lagi, dan yang pastinya umur kita juga semakin pendek - menghampiri kematian. Alhamdulillah, aku masih lagi berkesempatan untuk bertemu dengan ulangtahun kelahiran aku Ahad lepas.


Aku mengucapkan terima kasih atas ucapan kalian, dan mudah - mudahan apa yang kalian doakan untuk aku di makbulkan Tuhan. Isu hadiah ulangtahun kelahiran selalu sahaja di sebut - sebut sebagai tanda meraikan hari istimewa tersebut.


Dari satu sudut, hadiah ulang tahun ini adalah di berikan kesihatan yang berpanjangan, rezeki yang berterusan serta berbahagia di dalam kehidupan. Kesihatan yang baik membolehkan kita hidup berkualiti di samping dapat menjalankan aktiviti harian dengan sempurna.


Lain - lain perkara, mungkin hadiah ulangtahun ini dilihatkan dalam bentuk fizikal seperti belanja makan, sebentuk cincin, seutas jam tangan, seekor beruang.. errkk teddy bear kot.. dan lain - lain hadiah yang di fikirkan logik, sesuai mengikut status perhubungan samada kawan, tunang, suami-isteri, anak-ibubapa dan lain - lain.


Bagi aku, untuk tahun ini, hadiah ulangtahun kelahiran adalah dapat berjumpa dengan F di Kuantan, dan seterusnya makan tengahari bersama keluarga F di Dungun, hujung minggu lepas.


Bagi anda, apa cerita hadiah ulangtahun kelahiran?

0 comments:

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap