padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » Cuti Hujung Tahun

Cuti Hujung Tahun

/ December 24, 2012 /
Ringkas sahaja untuk blog entri kali ini. Aku sedang bercuti, menghabiskan cuti tahunan tapi tak habis pun, masih ada berbaki 27 hari. Hahaa, 12 aku simpan dalam GCR, 15 lagi bawa ke hadapan maka tahun hadapan aku ada 40 hari cuti.

Cuti di kampung, merehatkan minda kejap, ewahhh.. orang kata kerja mengajar ni relaks dan tidak memenatkan.. emm ikut lah orang nak kata apa. Heh, bagi aku kesempatan pelajar bercuti semester ni merupakan peluang terbaik aku juga untuk bercuti bersama keluarga.Sebelum aku bercuti dengan tenang, aku menghadiri 2 kursus akhir tahun iaitu Kursus Lancarkan Bahasa Inggeris Anda (Mutiara Rini, JB) dan yang kedua Kursus Latihan Pemantapan dan Pelaksanaan Pengukuhan SPK di Hydro Hotel, Penang.

Di entri akan datang, aku akan cuba menghurai dan berkongsi input yang aku dapat bagi kedua - dua kursus yang aku sebutkan tadi. Umm jadi aku rasa setakat ini sahaja, bagi sesiap yang terus bekerja, selamat bekerja dan sesiapa yang sedang bercuti macam aku, selamat bercuti dan makan lah buah - buahan tempatan, ekekee

Sekian.

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap