padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » MITSUBISHI EVOLUTION VIII

MITSUBISHI EVOLUTION VIII

/ March 20, 2010 /
Huhu.. Memang mengancam la kereta keluaran mitsubishi nih.. Putih.. elegan..
Enjin tip top punya...





TAPI jangan tertipu.. ni hanya model sahaja berskala 1:18... kat mane nak cari kereta mainan ni kat pasaran Malaysia? Sape sape ada maklumat bagitau ye..







4 comments:

Anonymous on: 00:03 said...

hampeh tol.. ingatkan keta betol.. tapi smart la model keta da salin sebijik macam keta betol.. harga mesti kaw2 punya..

razip

{ padin } on: 00:09 said...

haha.. aku memula tengok pon macam tak percaya.. harge $55.. tapi memang susah nak cari la.. limited.. aku search online pon, da sold out kat pasaran..

Anonymous on: 11:49 said...

wa.. da makin menarik la blog ni.. bagus2 he he

{ padin } on: 12:20 said...

thanx.. hee ei sapa2 yang komen tolong drop name ek kalau xde google acct..

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap