padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » KERETA IDAMAN

KERETA IDAMAN

/ March 25, 2010 /
okeh.. untuk entry kali ini, aku nak kongsikan pada kengkawan pasal kereta idaman aku.. Dah bekerjaya nih baru la boleh berkira - kira nak memiliki kereta sendiri.. cewah..!!





semestinya setiap orang pun mesti ada kereta idaman sendiri.. termasuklah aku.. umm, ok.. dalam kepala hotak aku ni, ada dua bijik kereta je yang aku minat.. 1. Honda Civic FD2R dan 2. Mitsubishi Lancer Evolution X..




Tapi harga melampau tak ingat punya.. wakakaka.. tengok ni.. 9 tahun bayar..

huhu macam tak tercapai je kan impian tu.. tapi rezeki ni kita taktau kan.. kadang - kadang dari sumber yang tak terjangka, asalkan kita ada usaha.. okey.. pada siapa - siapa yang menatap ke'macho'an Type R ni, jom tengok kat Kereta Jepun.. Cair betul...


6 comments:

{ ~ ReD ~ } on: 10:35 said...

whoaahh! terus terbayang honda civic type R...*wink wink*

{ padin } on: 15:35 said...

eh sama minat ke? jom kumpul duit beli type R!

{ ahlong_13 } on: 21:59 said...

Krebs idaman aku BMW 5series, sebelum tu aku nak pakai van nissan vanete,honda accord sebelum aku leh pakai BMW 5series,nak start niaga dulu.. hehehe.. follow my blog k..

http://pengkritiksinis.blogspot.com/

{ padin } on: 22:13 said...

wah, bagos2.. kalau da beli 5 series nanti jgn lupa ajak aku ronda2 tau, hehe

{ wani } on: 01:10 said...

tgk gambar2 minyak suma 2 twus tringat aku dulu2 mmg nk amik petroleum engineering kot~~ tp kna reject daaa. huhu

{ padin } on: 09:12 said...

WANI : oh ye ke.. abes sekarang ni amik pe kat utp?

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap