padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » JANGAN MARAH 2

JANGAN MARAH 2

/ April 1, 2010 /
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


arini aku datang kerja macam biasa... mood pun ok je.. ceria je.. sampai je office terus bukak laptop nih.. godek - godek nak bukak internet..


Tapi tunggu punya tunggu, klik punya klik, tak connect jugak lagi.. haih..


lama ku tunggu akhirnya boleh gak la buka, sempat la bukak beberapa favourite link geng blogger yang lain, tapi aku dah mula nak rasa marah bila dia main connect disconnect sesuka hati..

Lepas tu terus tak boleh connect dah.. memang rasa nak marah betul.. agak -agak kalau ada lembu lalu depan mata, aku gigit je perut dia bertubi - tubi..

Tapi bila teringat entri aku dulu, jangan marah.. tak jadi la nak marah.. so, aku pon blah gi masuk kelas.. bagi "letihan" sikit kat budak budak ni.. heee.. berkesan betul motivasi tu..

19 comments:

{ adnil linda } on: 21:01 said...

cikgu yg sgt baek hati...

{ f_aRa_aINa989 } on: 21:03 said...

laaa....padin botak rupanya...ingt ada rambut cam header blogtu..hehe...

p/s: mood sgt terkejut...ngeh3...

{ padin } on: 21:04 said...

err.. hal peribadi xboleh di campur aduk dengan kerja kan.. hehehe

{ padin } on: 21:06 said...

fara aina : botak pon lame2 rambut tumbuh gak.. kiki tapi mmg prefer botak..

{ Aus MeLankoLik } on: 22:27 said...

hahahak , cool dowh entri kau . hahahak .

{ MiSs TOrA } on: 23:45 said...

heheh lawak sbb sy blh ketawa ;-)

{ padin } on: 23:51 said...

huhu aku tengah marah tu korang ketawa? hehe

Anonymous on: 00:26 said...

jangan marah2..sabar..kalo nak marah gak,tarik nafas,lepas nafas(ulang sampai xmarah)..-w-

yong_hana on: 00:42 said...

alahai padin...

botak gak la yg ko pilih..
aku lucu ja baca ko nya entri ni bha...
but, Jangan kau marah2 sana, nnt cpt tua...


Heeee......

{ padin } on: 11:34 said...

-w- : marah atau x, tetap kena tarik n hembus nafas hee

yong hana : lucu? huhu

{ itu bukan aku } on: 14:12 said...

hahahaha... bagus pnya xtvt b4 ajar student

{ cyberboy } on: 20:19 said...

jgn cpt marah,nanti tak dew rmbut

{ penaberkala } on: 04:48 said...

before masuk kelas kena connect internet dulu ke bro? haha
bolgger tegar nih

{ padin } on: 11:17 said...

pena berkala : err aku datang opis 7.40.. kelas kul 8.15.. hee sempat la nak 'jalan2' jap

{ Cikgu ILi } on: 14:27 said...

Adeh kelakar betul..
Bleh berlakon drama la camni..

Singgah balik..

{ azie } on: 00:18 said...

lawak la padin, marah ke x marah ni hehehee.. tp sweet je :) wakakaka

{ padin } on: 10:49 said...

sweet? ekeke mekaseh azie

{ annazanariah } on: 23:21 said...

time marah pun dan lagi buat lawak. ape ke halnya la nak gigit perut lembu? kihkihkih... lawak lah..

{ padin } on: 01:19 said...

hehe gigit perut lembu tu xlah menyakitkan orang lain hehe,

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap