padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » Komen Rawak Dalam padinrose

Komen Rawak Dalam padinrose

/ May 2, 2016 /
Sedar tak sedar ini blog post yang ke-499 untuk blog padinrose.com. Blog yang PR kendalikan sejak penghujung 2009 sehingga kini merakamkan pelbagai cerita, kisah dan genre untuk pembaca. Bagaimana pengisiannya? PR harapkan ada blog entri yang memberi manfaat.

Memasuki tahun ketujuh, bukan semuanya cerita indah sahaja. Ada pasang surutnya. Ada turun naiknya. Pola penulisan blog ini hampir sama je dengan dunia realiti PR. Bila dah tergolek tu, payah juga nak bangun dan berdiri stabil.

Bila dibelek semula entri lama, hendak tergelak sendiri pun ada membaca penulisan PR dulu. Disusuli pula dengan komen yang pelbagai dari pembaca - sebahagian besarnya di kalangan blogger juga. Ahah. Bercerita pasal komen, terasa sayang pula banyak komen dan engagement pembaca pada entri terdahulu hilang dari radar.

blog padinrose


Takpe. Yang lepas biar lepas. Yang berlalu biar berlalu. Untuk entri ke-499 ni, PR sengaja nak kongsikan antara komen rawak pembaca yang mewarnai blog padinrose.com. Layan...

Kalau beli buku, make sure khatam & praktis. Sebab ramai yang banyak membeli, praktisnya tak, hehe :D. Tapi utk pencari ilmu, for sure buku-buku macam ni laju je dicari 
Komen Nurul Shahira dalam entri Kuasai Perniagaan Internet. Dalam menuntut ilmu, banyak cabang dan kaedah yang boleh digunapakai. Mendapatkan buku rujukan yang sesuai merupakan satu alternatif untuk mengembangkan ilmu yang dipelajari.

Bertambah cantik bila lukisan berwarna? untung la tangan berseni... pandai melukis.
Ini pula saranan ciktom dalam entri Koleksi Lukisan Mac 2016. Bagi lukisan tradisional, payah juga nak mewarnakan lukisan dan ditukar bentuk ke digital. Bukan tak boleh, tapi perlukan beberapa langkah tambahan. Perihal tangan berseni atau tidak, bakat itu boleh diasah dan perlukan usaha dan kesabaran.

Saya nak bergurau sikit la... nak bini pertama atau bini kedua.. jawapannya ...nak keduanya sekali.. he..he..he..
Tersenyum bila PR membaca komen Hero Borneo dalam entri Anda Pilih Yang Mana? Entri yang mengupas kisah kepelbagaian pilihan yang menjadikan setiap manusia itu unik dan istimewa. PR pun nak bagi jawapan yang sama seperti Hero Borneo pasal soalan tu, hihi... 

Bersemangat pulak bila baca ni.. Betul. Hidup adalah pilihan..buatlah yang terbaik
Komen terakhir yang PR kongsikan adalah dari Fidah Shah dalam entri Berhenti Lakukan 12 Perkara Ini. Masih segar lagi entri tersebut. Buat pilihan yang terbaik, pasti mendapat pulangan yang baik juga. Mudah - mudahan.

PR rasa cukup sekadar di sini sahaja blog entri yang ke - 499. Tengah terfikir juga, apa yang akan PR sajikan pada entri yang ke - 500? Molek juga buat sesuatu yang istimewa untuk nombor yang istimewa.

Anda ada cadangan?

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap