padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » Ulasan Anda?

Ulasan Anda?

/ June 1, 2011 /
Selamat Datang Ke padinno.com


Berapa banyak anda menerima ulasan untuk setiap blog entri yang anda hasilkan? Adakah ulasan yang di terima sebagai petunjuk kehebatan penulisan anda? Apa yang anda rasa dengan kehadiran setiap ulasan tersebut?


Blog entri ini bukanlah ditulis untuk membincangkan hal ini, tetapi lebih kepada rasa ingin berkongsi kepada anda tentang ulasan - ulasan yang menarik yang di semadikan dalam padinno.com ( Januari - Mei 2011). Sebagai usaha aku menghargai pembaca aku, hehee


Januari

"Pada pandangan saya, yang paling utama ialah pengantin atau pasangan. Ramai pasangan sekarang kahwin sebab seronok bercinta atau dengan erti kata lain 'couple'. Saya sangat anti dengan konsep 'couple' ni. Bukanlah menolak norma manusia untuk bercinta tetapi zaman sekarang ni 'couple' bagai nak rak tetapi bila berkahwin, bergaduh; dan lebih teruk bercerai-berai. Sebab tu dalam Islam ada hadis-hadis yg perlu kita jadikan panduan. Kahwin bukanlah perkara cuba-cuba tetapi untuk bahagia kekal selamanya. Dan tanggungjawab selepas kahwin juga sangat besar."



Februari

"hahhahahahah! kalu g website nk tips pelajar cemerlang biasa rain baca ngn muka serius kelat, ni 1st time ketawa hahahah.. tips terbaik dari ladang ah.. padin2... so cute :P"



"aku terharu baca n3 ni...kerna aku diantara yang hilang sume tu, redho dengan ketentuan.."



Mac

"Sokong bro Padin~! Artikel ini memang bagus. Kalau buat artikel macam ni dan kemudian hantar ke ruangan rencana, memang bagus. Ya, kita perlu bantu mereka. Dan bukan kita pula yang rosakkan mereka. Kalau kita sendiri yang rosakkan mereka. Siapa yang akan bantu? Kita? Sedang diri sendiri rosak, bagaimana nak bantu orang lain?? Bukankah begitu?"



"padin.. aku rindu kt ko.. ko rindu kt aku x? mesti rndu kan? org kata kalau kite rndu kt org, org rndu kt kite gak.. ekekeke.. Al-Fatihah utk kakak ko.. :)"


padin
April

"rain dgr je padin sebut pelangi smp tersedak2.. terus dtg nengok pe kehe nyer? hahah.... i love this article la abang padin hensem...pandai abg padin karang, xmcm rain... boleh kita berkwan lebih rapat(smbil mata kedip2) hahahah...kopi pasta artikel ni then simpan utk tatapan rain leh? :)"



Mei

"Why Padin? Saya pernah juga melalui situasi sebegini.. Yang penting ambillah "Tempoh Bertenang".. Mungkin banyak yang padin ingin kongsikan tetapi kesuntukan masa, maka idea itu hanya bermain di fikiran padin tanpa padin dapat menzahirkannya dalam penulisan.. Apapun, blogger ada jatuh bangunnya sendiri.. Yang penting, rentak berblogging tu janganlah padin lari terlalu jauh.. Sekadar pesanan ikhlas dari Bluedianthus. :)"



Dan yang paling aku suka, semua komen yang ada dalam blog entri Aku Marah 3, hehee.. Bermacam - macam komen lain yang menarik, yang membuatkan aku tersenyum dan terus teguh membina padinno.com! Apa ulasan anda? :D

Terima Kasih ~ Datang Lagi

0 comments:

Archives

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap