padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » , » Aku Perlukan Ketenangan

Aku Perlukan Ketenangan

/ June 8, 2011 /
Selamat Datang Ke padinno.com


Aku melalui hari yang sukar dalam tempoh seminggu ini dengan kejadian yang tidak pernah terlintas dalam kotak fikiran aku. Kawalan emosi aku longgar dan aku akui sedikit menjejaskan prestasi kerja aku.


Bergelut dengan perasaan yang bergelora, dan diselarikan dengan tuntutan kerja memberi aku tekanan yang kuat. Fizikal dan mental aku benar - benar terganggu.


Alhamdulillah aku berjaya menyelesaikan perkara hakiki, menanda kertas jawapan peperiksaan akhir pelajar dan siap memasukkan markah dan beberapa tugas lain yang telah di amanahkan. Ia memberi aku sedikit kelegaan.


Melalui pandangan dan nasihat kawan - kawan tidak kira di kalangan blogger dan rakan sekerja, aku perlukan ketenangan. Ya. Ketenangan untuk aku pulih dan secara langsung dapat menstruktur semula minda dan emosi aku.
kesedihan

Ibarat orang yang mengantuk di sorongkan bantal, kebetulan masa ini pelajar sedang bercuti dan aku mengambil kesempatan ini juga untuk bercuti. Berada jauh dari keadaan yang merunsingkan aku, bukan bermakna aku lari dari masalah tetapi lebih kepada pemurnian mental aku semula.


Terima kasih aku ucapkan pada kawan - kawan yang memberi nasihat dan pandangan kalian. Sebarang komen dan tindak balas kalian amat di hargai. Sekali lagi, aku perlukan ketenangan.

Terima Kasih ~ Datang Lagi

0 comments:

Archives

Facebook Pages

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap