padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » tahun 2010

tahun 2010

/ January 3, 2010 /
umm..sedar tak sedar dah masuk tahun 2010 dah.. rasa masa betul2 cepat berlalu sekarang nih.. umur makin meningkat, tanggungjawab pun makin meningkat..

tapi nak taknak kena lalui jugak.. samada kita suka atau pun tak suka.. ape yang aku merepek ni.. huhu xde idea sebenarnya tapi nak tulis gak.. aaa... berkaitan dengan tahun baru, soalan2 yang biasa kedengaran ape azam tahun baru, azam yang lepas dah tercapai ke..

umm, tipu lah kalau kita langsung tak target apa2, cuma bagi aku, aku tak menetapkan sesuatu sasaran tu, so pressure xmenyerang aku kalau aku tak dapat tunaikan.. bagi aku, yang penting kita tahu n perlu tahu apa yang kita perlu buat.. masalah yang selalu timbul bila kita tak tahu apa yang kita tak tahu... ape da aku tulis nih..

2010... aku harap dapat jumpa kawan lama aku yang skrg ni berada di semester terakhir kos medical, UM.. dengar2 bulan 3 atau 4 dia abes belajar.. mudah2an.. last jumpa pun thn 2004, mase amik spm.. hahahaha

aduh.. kedai ni nak tutup plak dah.. ok lah, lain masa aku tulih lagi.. babai..

0 comments:

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap