padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » 2 november 2009

2 november 2009

/ November 9, 2009 /
ari isnin, 2/11/2009 adalah tarikh aku
lapor diri kat institut kemahiran MARA (ikm)johor bahru..
aku di tawarkan sebagai PLV untuk jabatan teknologi mekanikal gas..

umm.. buat masa sekarang aku belum di beri tugas khusus..
memandangkan sekarang student dalam mood study week dan diorang akan exam start 25/11..

haha.. bukan la aku nak cerita detail pasal kerja aku..
memang xde detail pun..
cumanya aku nak berkongsi satu cerita la..

pagi tu masa nak bersiap2 tu, ada sikit problem..
yelah.. seluar tu seluar lama.. dan body, body baru..
huhu, punya la seksa nak selesakan diri..
rasa terjerut je...

5 bulan je dok kat umah, naik mendadak terus..
yelah, kat rumah langsung tak main, x berpeluh..
tu pasal lemak berkumpul..
timbang masa nak buat medical check-up.. 71 kg!!
mak ai... rasa macam tak percaya cecah >70..

2 comments:

{ mohamad hamizan } on: 13:47 said...

oit..berat ak sme la ngan ko..nie la padah nyer ble lme sgt duk umh..haha

{ padin } on: 12:01 said...

haha.. xpe.. kata orang,
bile umur da besar,
badan pun kena besar gak..
kalau umur besar tapi badan kecik
tak guna gak..hahahaha

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap