padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » I'm BACK!!

I'm BACK!!

/ November 13, 2009 /

haha...13/12/2009 aku kembali turun padang..
walaupun selaku pemain gantian, tapi aku rasa seronok dapat beraksi untuk pasukan bolasepak ikm jb buat pertama kali...

aku hampir-hampir nak gantung but dah, tapi peluang yang muncul aku sambar dengan je.. tapi sekian lama tak turun bola padang (last main masa 26/1/2008 antara ktdi vs utm), bila tiba-tiba di panggil, aksi pun agak tenggelam la.. badan pun da berisi, nafas tak sempurna..

hehe.. shafiq pun main gak.. dia main 1st eleven.. ha.. da start main bola padang ni, aku rasa sikit demi sikit dapat la menaikkan stamina aku semula, selain sentuhan jaringan...

target aku, nak jadi kesebelasan utama ikm jb..maybe dalam tempoh 6 bulan..lagi awal lagi bagus, tapi aku rasa susah la sket pasal sebagai newcomer, banyak perkara yang perlu aku belajar dengan otai2 mcm en athar,en yusop dan en rambong.. hehehe..

3 comments:

hfz whp on: 12:06 said...

aku skrg main futsal jer.. tapi xde la menyerlah,, setakat maintain stamina je skrg ni.. tapi kalo ajak main bola padang, orite jugak tu..next trip aku ke jb ko arrange la bola padang k.. xpun aku join dak2 ikm main jelah,, hehe

{ padin } on: 11:23 said...

huhu.. main dengan budak2,
takut ko balik shah alam pakai tongkat je..

Anonymous on: 16:07 said...

x abes2 dgn ronaldo die nih

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap