padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » die-hard fan

die-hard fan

/ September 11, 2009 /
aku ni minat main bolasepak (bola)...
aku start main mase umur 5 tahun rasanya..
dan bole kata ada jugak pasukn faveret..
semua ahli keluarga aku sokong pasukan perak,
(zaman kegemilngan perak dah berakhir)
tapi aku sorang je tak...

sebab aku die-hard fan SELANGOR..
hahaha....
gambar kat atas tu time 2005
aku gi dengan member u aku tengok final FA cup..
and time tu selangor champion treble..



memang best la..
walaupun liga malaysia ni dah kureng sket,
tapi aku tetap menyokong pasukan kesayangan ni...

ni mase aku kat stadium jcorp pasir gudang..
separuh akhir kedua piala malaysia lawan johorfc..
mase tu SELANGOR kalah 0-1,
tapi layak agregat 2-1....
season ni tengok SELANGOR dah sapu 2 piala utama.. tinggal satu je lagi.. Piala Malaysia..come on la player2... haha bagi kedah gigit jari..

2 comments:

{ ainul } on: 16:06 said...

ish3x..xabis2 gn bola dier,
pape pn all d best.
jgn injured sudah..
haha..

mankete on: 16:58 said...

ekekekke..mmg kipas susah mati selangor nie...sambil berguling kat padang ekekekek

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap