padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi
Home » » rangkuman mase zaman U

rangkuman mase zaman U

/ September 12, 2009 /
okey... ruangan ni aku nak kongsikan sket pasal rangkuman aktiviti aku mase kat universiti (U) dulu... bukan la bermakna 4 tahun tu dok study je.. haha..gambar atas ni mase tahun akhir, gi Gas Malaysia cawangan Johor..
mase tu ade assingment english.. interview orang yang da berkerjaya.. Brader kat tengah tu Adie Huzaimi.. die penah bagi talk kat utm pasal overview natural gas utilization kat Malaysia ni...

okey, gambar bawah ni kat taman negara tanjung piai, area2 pontian ke kukup ke aku tak pasti,
one thing is assured, tempat tu TANAH TERSELATAN KAT BENUA ASIA..


ni program camping sebenarnya.. minggu kenalsuai untuk budak2 tahun satu kos kitorang..
haha.. saje2 la bersukaria..

ni plak gambar team futsal kitorang... macam2 name team ni..
seingat aku la, mula2 dulu gune nama merocek darah..
pastu guna name hahaha...hamizan,
pastu Yen2,togel...
dan last sekali The Reborn sampai la kitorang grad...
pencapaian?... bagi aku.. kira ok la..
bukan pasukan belasahan la...
ni gambar kat genting.. kitorang gi 3 feb 2008.. time cuti raye cina..
konon je pakai swater tu, padahal xsejuk mane pun..
huhu.. kitorang gi dengan pakej..
main semua permainan (ade bape game yang xmasuk dalam pakej)
kire sempat gak la main semua benda... space shot, dll...
tapi mamat baju putih tu xnak main.. katanya "aku dah penah main"..
haha.. alasan je tu... da penah main ke takut?hahaha...


3 gambar kat atas ni program jalan2 raye...
biasenye gi serbu rumah pensyarah la..
time raye je la nak datang pun, keh keh..
gambar last ni, kitorang layan santai kat pangkor 3 hari 2 malam...
ni time cuti midsem sem 1, tahun 3..

kalau tengok betul2 muka yang same je kan gi beraktiviti..
aku xde kawan lain2 ke?
xla... ni je sebenarnya bilangan budak kelas aku..
sikit je.. hahaha3..

0 comments:

 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap