padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

padinrose | Tips, Hobi dan Motivasi

I'm BACK!!

/ November 13, 2009 /

haha...13/12/2009 aku kembali turun padang..
walaupun selaku pemain gantian, tapi aku rasa seronok dapat beraksi untuk pasukan bolasepak ikm jb buat pertama kali...

aku hampir-hampir nak gantung but dah, tapi peluang yang muncul aku sambar dengan je.. tapi sekian lama tak turun bola padang (last main masa 26/1/2008 antara ktdi vs utm), bila tiba-tiba di panggil, aksi pun agak tenggelam la.. badan pun da berisi, nafas tak sempurna..

hehe.. shafiq pun main gak.. dia main 1st eleven.. ha.. da start main bola padang ni, aku rasa sikit demi sikit dapat la menaikkan stamina aku semula, selain sentuhan jaringan...

target aku, nak jadi kesebelasan utama ikm jb..maybe dalam tempoh 6 bulan..lagi awal lagi bagus, tapi aku rasa susah la sket pasal sebagai newcomer, banyak perkara yang perlu aku belajar dengan otai2 mcm en athar,en yusop dan en rambong.. hehehe..

2 november 2009

/ November 9, 2009 /
ari isnin, 2/11/2009 adalah tarikh aku
lapor diri kat institut kemahiran MARA (ikm)johor bahru..
aku di tawarkan sebagai PLV untuk jabatan teknologi mekanikal gas..

umm.. buat masa sekarang aku belum di beri tugas khusus..
memandangkan sekarang student dalam mood study week dan diorang akan exam start 25/11..

haha.. bukan la aku nak cerita detail pasal kerja aku..
memang xde detail pun..
cumanya aku nak berkongsi satu cerita la..

pagi tu masa nak bersiap2 tu, ada sikit problem..
yelah.. seluar tu seluar lama.. dan body, body baru..
huhu, punya la seksa nak selesakan diri..
rasa terjerut je...

5 bulan je dok kat umah, naik mendadak terus..
yelah, kat rumah langsung tak main, x berpeluh..
tu pasal lemak berkumpul..
timbang masa nak buat medical check-up.. 71 kg!!
mak ai... rasa macam tak percaya cecah >70..
 
Lifestyle BlogsReal Time Web Analytics
Copyright © 2009-2017 padinrose - Tips, Hobi dan Motivasi, All rights reserved | Disclaimer | Sitemap